Κεντρική Γυναίκες Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αμύντα

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αμύντα

Αμύντα

Πανέτοιμος να ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών είναι ο Αμύντας. Η ομάδα του Υμηττού ανακοίνωσε την απόκτηση τριών αθλητριών, οι δύο εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί ξανά με τα «πορτοκαλί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις αθλήτριες και την επάνοδο δύο “δικών του” παιδιών, που θα πλαισιώσουν το γυναικείο τμήμα, στην αγωνιστική περίοδο 2022-23, στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικότερα, η 37χρονη forward Νόρα Κρικέτου που ξεκινώντας από τον Αθλητικό Όμιλο Ακράτας και ύστερα της πρώτης συνεργασίας με την ομάδα του Υμηττού, τη σεζόν 2020-21 και μετά την περσινή παρένθεση στη Δόξα Βύρωνα, επανήλθε στις “πορτοκαλί“, η 33χρονη center Έλλη Σταυριανάκη που ξεκίνησε από τον Διαγόρα Ρόδου, μετακόμισε στον Υμηττό από τα Μελίσσια και η 20χρονη guard Ελίνα Πλυτά, που τα πρώτα της καλάθια τα έβαλε στον Περιστεριώνα Τήνου και την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στο Παλαιό Φάληρο.

Επέστρεψαν και στελεχώνουν επίσης το ρόστερ της πρώτης ομάδας δύο αθλήτριες που μεγάλωσαν στις υποδομές του Αμύντα και είχαν δοθεί δανικές την περσινή χρονιά, η 18χρονη guard Ειρήνη Χατζηνικολή που αγωνίστηκε στις Νεάνιδες του Κρόνου Γέρακα, αλλά και στην πρώτη ομάδα και η 19χρονη center Σταυρούλα Κωσταρίδη που αγωνίστηκε στο τμήμα Νεανίδων του Αθηναϊκού.

Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας κοντά μας!

Στη φωτογραφία απεικονίζονται (από αριστερά): Σταυρούλα Κωσταρίδη, Ειρήνη Χατζηνικολή, Ελίνα Πλυτά, Νόρα Κρικέτου και Έλλη Σταυριανάκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…