Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Συγκλονιστικός Πάτρικ Γιάνγκ: Πάτησε ξανά στα πόδια του

Συγκλονιστικός Πάτρικ Γιάνγκ: Πάτησε ξανά στα πόδια του

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, δεν το έβαλε κάτω. Δεν άφησε το τροχαίο να τον ρίξει. Και τώρα δικαιώθηκε. Τρεις μήνες μετά το ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ο ίδιος «ανέβασε» ένα post στο Instagram όπου καταφέρνει να σηκωθεί όρθιος και να χαμογελάει με αισιοδοξία.

Τα λόγια του Γιάνγκ:
«Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Δεν υπάρχει πίστη χωρίς δουλειά. Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι’ αυτό, το πιστεύω πραγματικά; Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν πράξουμε και διαφορετικά; Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αλλά δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί;
Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα εκπαιδεύονται και θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι χρησιμοποιεί για να μπορώ να κάνω. Αν κάθομαι και περιμένω να γίνουν από μόνα τους κάποια πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα. Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Συμπληρώστε το κενό με το ποιος θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομο»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Τηλεδιοίκηση: Η λειτουργία που θα μπορούσε να προλάβει την τραγωδία

Η Λειτουργία που θα γλιτωνε την τραγωδία στα Τέμπη. Το πώς λειτουργεί η τηλεδιοίκηση εξήγη…