Κεντρική Γ' Εθνική Σοκάρει ο διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε από παίκτη του Πορφύρα

Σοκάρει ο διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε από παίκτη του Πορφύρα

porfiras

Ο διαιτητής μπάσκετ, Αλέξανδρος Γαραντζιώτης, δέχθηκε βίαιη επίθεση από παίκτη του Πορφύρα μετά τον αγώνα με την Ηλιούπολη για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ ότι ο παίκτης τον κλωτσούσε στο κεφάλι, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο νεαρός διαιτητής κατέθεσε άμεσα μήνυση στον παίκτη του Πορφύρα. Στο περιστατικό ήταν παρόντας και ο άλλος διαιτητής της αναμέτρησης, ο κ. Καραπαπάς, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον συνάδελφο του και να τον γλυτώσει από το μένος του παίκτη, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα του και αναμένεται και ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο Αλέξανδρος Γαραντζιώτης μίλησε για όσα συνέβησαν στην εφημερίδα Live Sport.

Αναλυτικά:

«Φεύγοντας από το γήπεδο με τον έτερο διαιτητή Καραπαπά κατευθυνθήκαμε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής ένα στενό πάνω από το γήπεδο όπου είχαμε παρκάρει. Εκεί βλέπω ότι με περίμενε ο παίκτης μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόλις μας είδε βγαίνει από αυτό και κατευθύνθηκε προς το μέρος μας και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Αμέσως έκανε δύο βήματα κατά πάνω μου και προσπάθησα να τον αποφύγω ενώ ο συνάδελφος προσπάθησε και αυτός να τον συγκρατήσει. Όμως του ξέφυγε και άρχισε να μου δίνει γροθιές στο πρόσωπο. Προς στιγμή του ξέφυγα αλλά επέστρεψε με περισσότερο μίσος και μανία και συνέχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο.

Τότε έπεσα κάτω και ενώ ο συνάδελφος τον απώθησε για λίγα δευτερόλεπτα εκείνος επέστρεψε και βλέποντάς με στον δρόμο άρχισε να με κλωτσάει στο κεφάλι και στο σώμα. Κατάφερα να σηκωθώ για να αποφύγω επιπλέον χτυπήματα και τότε έκανε την τρίτη επίθεσή του, μου άρχισε το πουκάμισο και συνέχισε να με χτυπάει. Όλο αυτό διήρκησε περίπου πέντε λεπτά.

Κάποια στιγμή σταμάτησε και τον ρώτησε ο συνάδελφος “τι κατάλαβες από αυτό που έκανες;”. Εκείνος απάντησε “στα αρχ@@@α μου, το πολύ πολύ να φάω μήνυση”, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε. Το σοκ ήταν μεγάλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…