Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ – Μπολόνια 92-95 (vid)

Ρεάλ – Μπολόνια 92-95 (vid)

Η Μπολόνια νίκησε τη Ρεάλ

Η Μπολόνια έκανε την έκπληξη της βραδιάς.

Ο Σκαριόλο είναι… ήρωας στην Ισπανία. Αποθεώθηκε στη Μαδρίτη, αλλά επιφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη στους φιλάθλους της Ρεάλ, καθώς η Μπολόνια νίκησε με 95-92 τη «βασίλισσα», δείχνοντας πως στη φετινή Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν σταθερές και δεδομένα.

Η διαχείριση από τον Τσους Ματέους είναι συζητήσιμη, πάντως η Ρεάλ ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, στηριγμένη στις πλάτες του Ταβάρες. Ο σέντερ των γηπεδούχων έκανε «νταμπλ νταμπλ» με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ και μαζί με τους Χεζόνια – Μούσα στάθηκαν στο πλευρό του Ντεκ, ο οποίος ήταν… μια ομάδα μόνος του.

Οι Ισπανοί είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά η Μπολόνια ήταν μέσα στο παιχνίδι κι όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε ότι μπορεί να κάνει κάτι, που ενδεχομένως λίγοι περίμεναν. Ο Λούντμπεργκ ήταν σε εξαιρετική βραδιά, ο Μπάκο τον ακολούθησε, ο Κορντινιέρ είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά ο Τεόντοσιτς ήταν αυτός, που έκανε τη διαφορά.

Μια κι ο λόγος για διαφορές, η Μπολόνια έφτασε στο +10 (56-66), όμως η Ρεάλ δεν ήταν αποφασισμένη να καταθέσει τα όπλα. Όταν πλησίασαν κι έδειξαν απειλητικοί ο Μίλος σούταρε από το σπίτι του κι «έγραψε» το 83-89. Από αυτό το σημείο και μετά δεν μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 45-41, 64-68, 92-95.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…