Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πονίτκα: «Ο Παναθηναϊκός με έκανε να απολαύσω το μπάσκετ»

Πονίτκα: «Ο Παναθηναϊκός με έκανε να απολαύσω το μπάσκετ»

3611416 211426 1

Ο Άσος του Παναθηναϊκού, Ματέους Πονίτκα, σε μία μίνι συνέντευξή του μίλησε για την ομάδα και το πόσο έντονα νιώθει να αγωνίζεται γι’ αυτήν.

Τα όσα δήλωσε ο Πονίτκα:

«Είχα και κάποιες άλλες επιλογές, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ευθύς και ήθελε να με αποκτήσει. Πιστεύω πως η ομάδα αυτή είναι ιδανική για μένα, γιατί ήθελα ένα μέρος που θα απολαύσω ξανά το μπάσκετ.

Ο κόουτς είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και το εκτιμώ αυτό. Πιστεύω πως είναι βασικό κομμάτι σε μια σχέση. Ξέρουμε πως έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και για τον κόουτς Ράντονιτς η άμυνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να είσαι ενεργός στην άμυνα, να παίζεις δυνατά, να βάζεις το κορμί σου και να δημιουργείς επαφή. Στην επίθεση για την ώρα έχουμε λιγότερα συστήματα σε σχέση με τον Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ. Έχει κάποιες διαφορές με τον Ράντονιτς, αλλά είναι και οι δύο σπουδαίοι προπονητές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Ευρωλίγκα

Έχουμε ταλαντούχους παίκτες, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν έχουν εμπειρία. Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία. Έχω μιλήσει με τον κόουτς για τον ρόλο μου. Αυτή τη στιγμή λόγω κάποιων τραυματισμών είναι διαφορετικός. Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…