Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ποιον «φωτογράφισε» η ΑΕΚ

Ποιον «φωτογράφισε» η ΑΕΚ

ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ. Τριαντόπουλος, Αγγελόπουλος

Καθολικά διαμαρτυρόμενη χθες η ΑΕΚ και πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι και πώς. Γι’ αυτό είναι εδώ ο «Περαστικός», για να λύνει τις απορίες, να φωτίζει τα μυστήρια και να εξηγεί τις «φωτογραφίες». Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά να μην έχετε κενά.

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησαν από τον ΕΣΑΚΕ, για να μεταφέρουν το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι από Σάββατο σε Κυριακή, ήταν αστεία. Επειδή το Σάββατο έπαιζε κι ο Ατρόμητος, είπαν ότι δεν μπορούσαν να φύγουν τα βαν των μεταδόσεων της ΕΡΤ, για να έρθουν έγκαιρα της Cosmote, που κάλυπτε το ποδοσφαιρικό ματς. Ήταν… στενά κι έτσι έπρεπε να αλλάξει η μέρα του μπασκετικού αγώνα.

Η ΑΕΚ παίζει την Τρίτη κόντρα στη Βόννη, ένα σημαντικό για το BCL ματς. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να γίνει προπόνηση τη Δευτέρα, άρα οι παίκτες θα πάνε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι αν θα έπαιζαν Σάββατο ή Κυριακή με το Περιστέρι.

Ο «άνθρωπος κλειδί» κατά της ΑΕΚ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ έχει μπει ο Κωνσταντίνος Μουλίνος. Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι ο Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ. «Περαστικός» κι αυτός, σαν εμένα. Να ξέρετε ότι όσο πιο εντυπωσιακός είναι ο τίτλος, τόσο λιγότερο αναγκαίος είναι στο οργανόγραμμα, αλλά πάμε παρακάτω.

Ο κ. Μουλίνος ήταν ένας εκ των δέκα υποψηφίων, που έστειλαν βιογραφικό στον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να πάρουν τη συγκεκριμένη θέση. Στην ψηφοφορία απέσπασε 12 θετικές ψήφους και μία λευκή. Μαντέψτε: Της ΑΕΚ. Από τότε, για να το γράψω κομψά, δεν δείχνει τρελή αγάπη προς την «Ένωση».

Αν σε αυτό συνυπολογίσετε ότι ο αδερφός του (δίχως να υπάρχει «οικογενειακή ευθύνη») είναι πολύ κοντά στον Βαγγέλη Λιόλιο και πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδειξε υπερβολικό ζήλο για να πέσει η ΑΕΚ, έχετε όλο το παζλ. Βεβαίως, στην πορεία των ban ο «ενωτικός» (κατά τα άλλα) πρόεδρος δεν δικαιώθηκε, αλλά ουδέποτε βγήκε να πει «βιάστηκα, έκανα λάθος».

Όπως και να ‘χει στην ΑΕΚ υπάρχει δυσπιστία και προς τον ΕΣΑΚΕ, και -κυρίως- προς τον Μουλίνο. Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, όχι άδικα. Αφορμές δίνονται κι αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη καλό, γιατί η ΑΕΚ είναι (αθλητικός) γίγαντας, είναι οργανισμός που καλό είναι να μην τον έχεις απέναντί σου.

Όχι πως μου πέφτει λόγος, «Περαστικός» είμαι, αλλά οι διευθυντές (εκτελεστικοί και μη) έρχονται και παρέρχονται. Η ΑΕΚ θα είναι εδώ. Ήταν πριν τον ΕΣΑΚΕ, θα είναι και μετά όποιον σήμερα θεωρεί κτήμα του τον ΕΣΑΚΕ. Και δεν το γράφω για τον Μουλίνο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…