Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παρτιζάν – Αρμάνι 75-80 (vid)

Παρτιζάν – Αρμάνι 75-80 (vid)

Η Αρμάνι νίκησε την Παρτιζάν

Ο φόβος της… νίκης κι η εμπειρία της Αρμάνι.

Κάτι το ανταγωνιστικό πρόσωπο της Παρτιζάν, κάτι το κρεσέντο του Λεντέι, κάτι που με το τρίποντο του Έξουμ ξέφυγε με εννέα πόντους (71-62) και στο 33’ πολλοί πίστεψαν ότι η Παρτιζάν θα σπάσει το ρόδι στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά η Αρμάνι κράτησε τον τελευταίο λόγο.

Η παρέα του Ομπράντοβιτς έφτασε πιο κοντά από ποτέ στη νίκη. Ο Ζακ Λεντέι σε 32.16’’ έκανε όργια. Πέτυχε 23 πόντους με απίθανα στατιστικά, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έβγαλε 25 στο σύστημα αξιολόγησης, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη διοργάνωση διαχρονικά. Πάλεψε κι ο Λεσόρτ, που έμεινε μ’ ένα «νταμπλ νταμπλ» (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να λυγίσει η Αρμάνι.

Από τη στιγμή που βρέθηκε 9 πόντους πίσω στο σκορ… γύρισε ο διακόπτης. Ο Ντέιβις με 15 πόντους ήταν πολύ καλός, ο Πάνγκος με 12 πόντους βοήθησε, αλλά ο σταθερός ηγέτης της Αρμάνι είναι ο Σιλντς. Τέλειωσε τον αγώνα με 25 πόντους και 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Ήταν αυτός που υπέγραψε την ιταλική επικράτηση κι έδιωξε τα σύννεφα και την γκρίνια από το Μιλάνο.

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 49-41, 61-62, 75-80.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…