Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ mateco ισοφάρισε την καλύτερη εκκίνηση του στην 9ετία (vid)

Ο ΠΑΟΚ mateco ισοφάρισε την καλύτερη εκκίνηση του στην 9ετία (vid)

ΠΑΟΚ

Την καλύτερη εκκίνηση του στην 9ετία, ισοφάρισε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, το καλύτερο ρεκόρ τεσσάρων αγωνιστικών στις τελευταίες εννιά σεζόν του σημείωσε ο ΠΑΟΚ έπειτα από την εντός έδρας νίκη του επί του Ιωνικού.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Αν και μπήκε στη φετινή Basket League με την ήττα στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ mateco μετράει τρεις διαδοχικές νίκες (Άρης εντός, Λαύριο Megabolt εκτός και Ιωνικός εντός έδρας) για να ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ τεσσάρων αγωνιστικών στις τελευταίες εννιά σεζόν του. Το 3-1 μάλιστα συνιστά την καλύτερη εκκίνηση του στις τελευταίες έξι περιόδους.

Από την περίοδο 2014-15, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3-1 για τρίτη φορά. Είχαν προηγηθεί…

*Το 2014-15 όταν κατά σειρά νίκησε το Ρέθυμνο Cretan Kings εντός (88-79), τον ΚΑΟΔ εκτός έδρας (64-68) και τον Κόροιβο εντός έδρας (83-68) ενώ ενδιάμεσα, έστω και τυπικά, ηττήθηκε από τον Άρη εκτός έδρας (62-57). Τυπικά γιατί ο αγώνας είχε επαναληφθεί στην 1η Φεβρουαρίου 2015.

*Το 2016-17 όταν ηττήθηκε στην πρεμιέρα εκτός έδρας από τη Δόξα Λευκάδας (84-78) για να νικήσει στη συνέχεια τον Κολοσσό H Hotels εντός (85-73), τον Άρη εκτός (62-66) και τον Απόλλωνα εντός έδρας (84-83).

Η προηγούμενη καλύτερη εκκίνηση του Δικεφάλου ήταν εκείνη της περιόδου 2013-14 όταν είχε κάνει για τρίτη φορά στην ιστορία του το 4/4.

Σε ατομικό επίπεδο για τον ΠΑΟΚ mateco…

*Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Με τους 11 που σημείωσε, έγινε ο 70ός παίκτης στην ιστορία της Basket League που συμπλήρωσε τους 2.000. Είναι ένα milestone το οποίο έφτασε στο 288ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

Παράλληλα έχοντας 2/3 τρίποντα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco μπήκε στην πρώτη 10άδα της σχετικής λίστας του στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 125 και άφησε πίσω του τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα (123) και τον Φιλ Γκος (123).

*Ο Χρήστος Σαλούστρος είχε για δεύτερη φορά 12+ πόντους χωρίς λάθος. Σημείωσε 12 όντας αλάνθαστος ενώ είχε 13 μία εβδομάδα νωρίτερα, επίσης χωρίς να κάνει λάθος, κόντρα στο Λαύριο Megabolt. Ο διεθνής φόργουορντ παράλληλα σημείωσε την 9η επίδοση 8+ ριμπάουντ χωρίς λάθος.

*Ο Τζέιλεν Χαντς ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση κερδισμένων φάουλ της σεζόν, φορτώνοντας με εννιά τους παίκτες του Ιωνικού. Εννιά κερδισμένα φάουλ είχε και ο Μίρο Μπίλαν στο ματς της πρεμιέρας του Περιστερίου bwin με τον ΠΑΟΚ mateco.

*Ο Νέιτ Ρένφρο είχε συντελεστή +6 στους τομείς της οικονομίας στην κορυφαία φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ mateco. Ο Αμερικανός σέντερ είχε τρεις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα και έμεινε στο μηδέν σε τάπες και λάθη.

 Δείτε το εξωπραγματικό κάρφωμα του Ρένφρο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …