Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο Φώτης Τακιανός προ των πυλών

Ο Φώτης Τακιανός προ των πυλών

Φώτης Τακιανός

Μαζεύτηκε ξανά η παρέα, ήρθε ο Αριστείδης ο Δίκαιος, αποφάσισε να γράψει κι ο Κογκαλίδης, γύρισε ο Ιωαννίδης, σιγά μην έλειπα εγώ. Ο «Περαστικός» είναι… σημείο αναφοράς του ebasket κι επειδή γίνεται νέα προσπάθεια και μου αρέσει, άντε να σας ξαναβάλω στην ίντριγκα, ξεκινώντας από έναν ιδιαίτερο προπονητή. Το όνομά του; Φώτης Τακιανός.

Κόουτς της χρονιάς πέρυσι. Διαφωνώ κάθετα, παρότι είναι αγαπημένος μου ο Τακιανός. Έπρεπε να είναι ο Μπαρτζώκας, καθώς δεν γίνεται να βγαίνει προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, να παίρνει το νταμπλ στην Ελλάδα και να είναι… δεύτερος στην εγχώρια ψηφοφορία. Αυτό, ουδόλως μειώνει την αξία του επιτεύγματος του Φώτη με τη Λάρισα.

Άλλο οξύμωρο, χειρότερο από αυτό που έγραψα πιο πάνω, είναι πως ο προπονητής της χρονιάς είναι χωρίς ομάδα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το αν έπρεπε να είναι πρώτος ή δεύτερος. Ο «Περαστικός», λοιπόν, κάθονταν κι απολάμβανε τον καφέ του (δεν λέω πού, δεν λέω πώς) και ξαφνικά σκάει δίπλα μια παρέα παραγόντων.

Τους έτσουξε η ήττα

Εγώ, αν και πρέπει να το κόψω, πίνω γλυκό τον καφέ μου. Δοκίμασα να τον πιώ και μέτριο, αλλά δεν μου βγήκε. Η παρέα τον ήπιε πικρό τον καφέ. Παξιμαδάκι έλειπε και κονιάκ. Μιλάμε για πίκρα. Η ομάδα τους έχασε στην πρεμιέρα και πολύ τους κόστισε. Δεν το περίμεναν.

Τους άκουσα να λένε πολλά. Η ουσία είναι πως ο κόουτς άρχισε να μετρά αντίστροφα. Είπαν κι άλλα, που δεν μεταφέρω, γιατί θα «φωτογραφίσω» περισσότερο τον προπονητή και την ομάδα και δεν θέλω.

Έρχεται ο Τακιανός

Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως μόνο ένα όνομα ακούγονταν διαρκώς. Τακιανός και πάλι Τακιανός. Λόξιγκα θα είχε ο Φώτης. Θεωρούν ότι είναι ο προπονητής, που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Και παράλληλα δεν πιστεύουν ότι ο νυν κόουτς έχει τη δυνατότητα να υπηρετήσει το πλάνο τους.

Αυτά μπορούσα να γράψω. Άντε επειδή είμαι «Περαστικός», αλλά ταυτόχρονα σας αγαπάω, επειδή χρόνια τώρα μαζί τα λέμε, να σας δώσω άλλο ένα στοιχείο. Τελευταίο, όμως. Ακόμα και τα παιδιά του site να με πάρουν τηλέφωνο, δεν τους λέω τίποτα παραπάνω. Η ομάδα είναι εκτός Αττικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…