Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Φασούλας «δίκασε» τον Τσιάρτα

Ο Φασούλας «δίκασε» τον Τσιάρτα

Φασούλας και Τσιάρτας

Η αλήθεια είναι πως και… ισοβίτης να είσαι, με δυσκολία παρακολουθείς τον ανερμάτιστο και παραληρηματικό λόγο του Βασίλη Τσιάρτα (ή Τσάρτα). Ρητορική μίσους, ρατσισμός στα… χειρότερά του, σε βαθμό που λες «ποιος το είπε; Ο Τσιάρτας; Καλά, πάμε παρακάτω». Μόνο που δεν πήγαν όλοι… παρακάτω. Ο Παναγιώτης Φασούλας τον «δίκασε».

«Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες» έγραψε σε story στο Instagram ο Φασούλας. Δίχως να του… επιτεθεί, δίχως να χρησιμοποιήσει προσβλητικές εκφράσεις, προσπάθησε (μάταια, λέω εγώ) να του δείξει ότι από τις αναρτήσεις του πολύς κόσμος ενοχλείται.

Φασούλας στο instagram

Στο τελευταίο post ο αριστεροπόδαρος (αυτό πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη δυστυχία στη ζωή του) πρώην άσος της ΑΕΚ, αφού ανακάλυψε οκτώ χρόνια μετά ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει τεθεί εκτός νόμου στην Ουκρανία, αναρωτήθηκε πότε θα συμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Πήρε, βέβαια, «πληρωμένη» απάντηση από την ΚΝΕ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…