Κεντρική Elite League Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι εδώ, έτοιμος να πατήσει γκάζι

Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι εδώ, έτοιμος να πατήσει γκάζι

Ερμής Σχηματαρίου

Ο Ερμής Σχηματαρίου αύριο (07/10 17:00) θα έχει την πρώτη του συμμετοχή στην Ellite League με αντίπαλο τη ΦΕΑ. Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα ο δήμαρχος της πόλης, η διοίκηση, ο προπονητής, οι αθλητές του Ερμή Σχηματαρίου και ο χορηγός, μίλησαν για την ομάδα, τους στόχους και το μακροπρόθεσμο πλάνο.

Παρουσιάστηκε παράλληλα η φανέλα με τον χορηγό, η οποία μάλιστα στη μία πλευρά έχει την Ταναγραία Κόρη.

Ο πρόεδρος της, Φάνης Φλώτσιος δεν θέλησε να πει πολλά λόγια, αρκέστηκε μόνο να ευχηθεί Υγεία σε όλους και να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Περγάλιας ανέφερε:
«Ευχαριστούμε για την πορεία που έχει κάνει η ομάδα έως σήμερα και μπορούμε πλέον να μιλάμε από άλλη κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Η περιοχή μας μπορεί να χαρακτηρίζεται βιομηχανική, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός όμως υπήρχε από παλιά.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε κοντά μας τον κόουτς, ευχαριστώ και τον χορηγό κο Γκιζελή.
Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε τις καλύτερες υποδομές στον Ερμή, έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα. Είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες της ομάδας».

Ο προπονητής, Νίκος Οικονόμου δήλωσε:
«Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και τον φίλο Βαγγέλη (Γκιζελή) γι’ αυτά τα δυο χρόνια. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, δεν πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα ανταγωνιστική και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε στο παρκέ.
Έχουμε τη στήριξη όλων και βήμα βήμα φτάσαμε σε αυτή την τεράστια πρόκληση.

Δουλεύουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Είμαστε τυχεροί που είμαστε εδώ, θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Να δημιουργήσουμε μια έδρα που θα… τρομάζει κάθε αντίπαλο.

Βάζουμε στόχους, κι εγώ ως άνθρωπος έτσι έχω μάθει και κάνω όνειρα. Αυτό που θέλουμε είναι να καθιερωθούμε και σιγά σιγά να δείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε».

Ο Βαγγέλη Γκιζελής, της εταιρίας Gizelis Robotics χορηγός της ομάδας δήλωσε:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρόνια με υγεία. Με τον Νίκο είμαστε δυο χρόνια μαζί. Ξέρω πως θέτει στόχους και τους πετυχαίνει. Όλοι θα βοηθήσουμε την ομάδα. Θέλουμε να προχωρήσει ο τόπος και ο αθλητισμός. Πιστεύω στον Νίκο (Οικονόμου) και ξέρω πως θα βγάλει το καλύτερο από τους παίκτες».

Ο Αλέξης Κυρίτσης, είναι έτοιμος με την εμπειρία που διαθέτει να ενισχύσει τον Ερμή και μαζί να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
«Θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Από την πλευρά μας θέλουμε να τιμήσουμε την πόλη και την ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία και τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα περιβάλλεται από ανθρώπους που έχουν φιλοδοξία και στόχους, θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να το πετύχουμε».

Ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, ο… παλιός της ομάδας είπε:
«Το Σάββατο ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια, ανυπομονούμε όλοι. Είμαι για τρίτη χρονιά στην ομάδα και ξέρουμε πως εκπροσωπούμε τη Βοιωτία. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε την περιοχή γνωστή στην Elite league».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…