Κεντρική NBA NBA: Τα χθεσινά φιλικά παιχνίδια
NBA

NBA: Τα χθεσινά φιλικά παιχνίδια

suns 3

Οι Σανς κυνηγούσαν στο σκορ σε τρεις περιόδους με τους Λέικερς. Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο έκαναν την τελική αντεπίθεσή τους και πήραν την νίκη με 119-115. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Φοίνιξ στην preseason, αφού είχαν ηττηθεί πριν μέρες απο τους Αυστραλούς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Λάντρι Σάμετ να προσθέτει 21 πόντους και τον Κρις Πολ 13 πόντους και 10 ασίστ.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 23 πόντους και ο Κέντρικ Ναν 21 πόντους, ενώ ο Ντουέιν Μπείκον είχε 11 πόντους σε μόλις 6 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτο φιλικό για τους Μάβερικς, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν την νίκη με 96-98 μέσα στην Οκλαχόμα.

Ο Τζέιντεν Χάρντι με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Κρίστιαν Γουντ να προσθέτει 16 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 12 λεπτά στο ντεμπούτο του, μένοντας άποντος με 0/6 σουτ και 4 ριμπάουντ.

Για τους Θάντερ, ο Τζος Γκίντι είχε 13 πόντους και ο Τζέιλεν Γουίλιαμς 10 πόντους, ενώ ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι είχε 8 πόντους με 2/5 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το Σίξερς – Καβαλίερς, με την Φιλαδέλφια να παίρνει οριακή νίκη με 113-112, σε ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον κυρίως επειδή αμφότεροι οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά φέτος τους σταρ τους.

Ο Ταϊρίς Μάξι με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζοέλ Εμπίντ να έχει 12 πόντους στο φετινό του ντεμπούτο και τον Τζέιμς Χάρντεν 9 πόντους και 5 ασίστ.

Για τους Καβαλίερς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την νέα ομάδα του και είχε 16 πόντους, με τον Ντάριους Γκάρλαντ και τον Ραούλ Νέτο να έχουν από 12 πόντους.

Χορταστικό παιχνίδι στην Βοστώνη, με τους Σέλτικς και τους Ράπτορς να χρησιμοποιούν για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο τους βασικούς και το Τορόντο να παίρνει τελικά την νίκη με 119-125 στην παράταση.

Ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο Πρίσιους Ατσούα και ο Τζος Τζάκσον είχαν από 13 πόντους για τους Ράπτορς.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 23 πόντους και ο Σαμ Χάουζερ με 22 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των ηττημένων, με τον Τζέισον Τέιτουμ να προσθέτει 18 πόντους με 6/16 σουτ (0/7 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ.

Οι Πέισερς «σκούπισαν» με 97-122 το Σάρλοτ, καθαρίζοντας το παιχνίδι από την τρίτη περίοδο.

Πρώτος σκόρερ ο Άρον Νέσμιθ με 16 πόντους, με τον ρούκι Μπένεντιτκ Μάθουριν να προσθέτει 15 πόντους. Για τους Χόρνετς, ο Τέρι Ροζίερ είχε 18 πόντους και ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον 13 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…