Κεντρική NBA NBA: Τα χθεσινά φιλικά παιχνίδια
NBA

NBA: Τα χθεσινά φιλικά παιχνίδια

bulls pelicans 1

Η Νέα Υόρκη ξαναγεννιέται φέτος, αφού οι Νικς «σκούπισαν» τους Πίστονς με σκορ 117-96.

Με ένα πολύ δυνατό εικοσιτετράλεπτο, οι Νεοϋορκέζοι «καθάρισαν» το ματς. Κορυφαίος για την ομάδα των Νικς, ήταν ο ΑρΤζει Μπάρετ με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για τους Πίστονς, ο Τζέιντεν Άιβι είχε 16 πόντους με 6/9 σουτ εντός πεδιάς.

Στο Σικάγο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, καθώς οι Πέλικανς επιβλήθηκαν των Μπουλς με 129-125, με την επιστροφή του Ζάϊον Γουίλιαμσον στη δράση να είναι γεγονός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο πόδι. Σημείωσε 15 λεπτά συμμετοχής ενώ είχε 13 πόντους. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Πρεμιέρα με τη φανέλα των «ταύρων» έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος πέτυχε 2 πόντους σε 7 λεπτά.

Από την άλλη μεριά, οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Χιτ με 121-111. Ο μαγικός γκαρντ Άντονι Έντουαρντς σημείωσε 24 πόντους μόλις σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ 19 πρόσθεσε από τον πάγκο ο Τόριν Πρινς. Όσο για το Μαϊάμι, ο Ταίλερ Χίρο σκόραρε 22 πόντους με 50% σε ποσοστό ευστοχίας.

Τέλος, οι Τζαζ νίκησαν εύκολα το Πόρτλαντ με 118-101. Ο Κλάρκσον για την Γιούτα πέτυχε 19 πόντους, 16 σημείωσε ο Κόνλι, ενώ ο Μάρκανεν μόλις 7. Όσο για τους ηττημένους, ο Ντέιμιεν Λίλαρντ είχε 21 με 3/6 τρίποντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…