Κεντρική Basket League Ολυμπιακός MVP της 2ης αγωνιστικής ο Σλούκας

MVP της 2ης αγωνιστικής ο Σλούκας

MVP sloukas

Ο πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας χάρης της καλής απόδοσης του στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπακού με το Περιστέρι.

Ο έμπειρος παίκτης που έσπασε όλα τα κοντέρ στην χθεσινή αναμέτρηση σημείωσε σε30’ συμμετοχής 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε ένα φάουλ,. Επιπλέον πραγματοποίησε 2 κλεψίματα κάνοντας και 3 λάθη.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Κώστας Σλούκας με εκπληκτικές επιδόσεις σε τρίποντα και ασίστ είναι ο δεύτερος MVP of the Week της Basket League της φετινής σεζόν!

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking. Ο Σλούκας σε 30’ συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε ένα φάουλ, πραγματοποίησε 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε 3 λάθη.

Η επίδοση του Θεσσαλονικιού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…