Κεντρική Basket League Μπαρτζώκας: «Πάντα θα υπάρχει ένταση στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας: «Πάντα θα υπάρχει ένταση στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας

Η ένταση και τα ντέρμπι των αιωνίων είναι δύο έννοιες που πάντα θα πηγαίνουν… παρέα. Αυτό είπε μεταξύ άλλων και ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον τελικό και την κατάκτηση του Super Cup.

O Μπαρτζώκας, ο οποίος προσέθεσε ακόμα έναν τίτλο στο βιογραφικό του, μετά την Ευρωλίγκα, το Διειπηρωτικό και φυσικά το κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας, αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την κατάκτηση αυτού του πρώιμου τίτλου, που ξέρουμε ότι είναι ο λιγότερο σημαντικός της χρονιάς. Θέλαμε να κερδίσουμε, να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας. Κάναμε μέτριο παιχνίδι, είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Οφείλεται στην άμυνα του Παναθηναϊκού, στην ένταση του παιχνιδιού.

Ήμασταν λίγο πρόχειροι. Ελέγξαμε με την άμυνα μας το ματς στο δεύτερο μέρος. Μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Η νίκη είναι που μετράει. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια που έχει.

Η ατμόσφαιρα είχε ένταση, παντού συμβαίνει αυτό. Ήταν ένα ωραίο διήμερο και οι τέσσερις ομάδες τιμήσαμε τη διοργάνωση, δείξαμε ποιότητα. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τον ΕΣΑΚΕ. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάντα ένταση, έτσι είναι και δεν αλλάζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…