Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Με αρνητικές επιδόσεις στις ασίστ η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό

Με αρνητικές επιδόσεις στις ασίστ η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό

Agravanis

Με αρνητικό τρόπο άνοιξε την πρεμιέρα της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό. Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έγινε η πρώτη που έφτασε σε επίδοση 20+ λαθών και η πρώτη που έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό ασίστ.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Στο παρθενικό παιχνίδι της στην Basket League, η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε σε επίδοση 20+ λαθών και η πρώτη που έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό ασίστ.

*Τελείωσε το παιχνίδι των Άνω Λιοσίων με 24 λάθη, πέντε περισσότερα από εκείνα που είχε μερικές ώρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά των επτά λαθών –η ΑΕΚ είχε 17- είναι η μεγαλύτερη των πέντε πρώτων αγώνων της σεζόν αφού τέσσερα λιγότερα είχε το Λαύριο Megabolt από τον Προμηθέα.

*Παράλληλα έγινε η πρώτη ομάδα που έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό ασίστ, έχοντας οχτώ.

*Η νεοφώτιστη ομάδα είχε τα λιγότερα εύστοχα τρίποντα από τις 10 ομάδες που αγωνίστηκαν χθες και σήμερα, μόλις πέντε και ένα λιγότερο από εκείνα που είχαν χθες ο Κολοσσός H Hotels και το Περιστέρι bwin. Είχε παράλληλα και το χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας (23,8%) αφού χθες ο Κολοσσός εκτέλεσε με 24%.

*Κάπως έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου σημείωσε τη μικρότερη επίδοση πόντων του διημέρου μένοντας στους 63, δύο κάτω από εκείνη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη.

*Η νεοφώτιστη ομάδα έμεινε και στον μικρότερο αριθμό ranking (54) μεταξύ των 10 ομάδων που αγωνίστηκαν στη διάρκεια του διημέρου.

*Ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε για τους φιλοξενούμενους από τη στατιστική, ήταν οι 18 πόντοι τους από επιθετικά ριμπάουντ με τους οποίους ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση της πρεμιέρας αφού τόσους είχε και ο Άρης.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Σαίντ Πρίτζετ που επέστρεψε στην Basket League μετά το πέρασμα του από τον Ιωνικό, είχε 10 πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 200 σε 25 εμφανίσεις στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Γιάννης Αγραβάνης με τα έξι λάθη στα οποία υπέπεσε, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της πρεμιέρας αφού έξι είχε χθες και ο Μαλίκ Όσμπορν του Κολοσσού H Hotels. Με αυτά τα έξι λάθη, ο Αγραβάνης έφτασε και ξεπέρασε τα 100 στην 121η εμφάνιση του στην Basket League.

*Ο Τζίμι Μπεχάιμ σημείωσε το 6ο double-double του διημέρου με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ που είναι βέβαια και το πρώτο στην ιστορία της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό στην Basket League.

Εννιά από τα 11 ριμπάουντ του ήταν αμυντικά και αυτή είναι η κορυφαία επίδοση της πρεμιέρας –με την εκκρεμότητα του αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό- αφού από οχτώ είχαν χθες ο Αρνόλντας Κουλμπόκα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Ντάντε Χόκινς.

*Ο Τζέιμς Μπέιτμον έκλεψε τέσσερις φορές την μπάλα και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του διημέρου αφού τόσα είχε λίγες ώρες νωρίτερα και ο Πάρις Λι του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

Δίπλαρος και Μπιουκάναν έγραψαν ιστορία με ασίστ και κλεψίματα

Ρεκόρ για τους Δίπλαρο και Μπιουκάναν. Η Καρδίτσα επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση τ…