Κεντρική NBA Γουόριορς: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκριν
NBA

Γουόριορς: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκριν

GREEN 2 1

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα. Ο φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, προσπαθώντας ωστόσο να δείξει έτοιμος να συνυπάρξει με τον Πουλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκριν:

«Πέρασα πολύ χρόνο με τα παιδιά μου, αλλά και πολύ χρόνο σκεπτόμενος τα όσα έγιναν… Είχαμε τις συζητήσεις μας για το τί πρέπει να γίνει για να προχωρήσουμε… Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να κρατάμε το παρελθόν.

Δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν συναισθήματα για αυτό που συνέβη ή την όλη κατάσταση, αλλά όλοι έχουμε στόχους. Προσωπικούς, ομαδικούς και καταλαβαίνουμε τί πρέπει να κάνουμε για να τους πετύχουμε. Και εκεί εστιάζουμε.

Όσο για το πώς θα γίνει, ο Τζόρνταν είναι επαγγελματίας και εγώ είμαι επαγγελματίας. Ξέρουμε και οι δύο πώς να παίζουμε μπάσκετ. Έχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα την κάνουμε.

Δεν είμαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, ούτε πιστεύω ότι έχει σημασία. Πληρωνόμαστε για να κάνουμε μία δουλειά.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…