Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φαλ: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι»

Φαλ: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι»

fall 2

Ο Μουσταφά Φαλ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης  (19/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική της Euroleague, στην οποία θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον  Έντι Ταβάρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παίκτη:

«Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωϊστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την μονομαχία του με την Ταβάρες: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτή της Ρεάλ: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…