Κεντρική ELITE LEAGUE Elite League: Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται το Αγρίνιο

Elite League: Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται το Αγρίνιο

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αντιμετωπίζει το Αγρίνιο για την δεύτερη αγωνιστική της Εlite League, σε μία αναμέτρηση που θεωρείται ως η πιο ενδιαφέρουσα αυτής της στροφής του πρωταθλήματος και γι’ αυτό άλλωστε θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Οι δύο “μονομάχοι” βρίσκονται αρκετά κοντά αγωνιστικά και θέλουν κι οι δύο την νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους σε ένα ματς που αναμένεται να είναι πολύ σκληρό και κλειστό.

Σημαντικό επίσης είναι ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων οι φίλαθλοί τους θα συνυπάρξουν στο γήπεδο, το οποίο αναμένεται κατάμεστο, καθώς η αναμέτρηση αυτή έχει τον χαρακτήρα γιορτής για τον νομό.

Επιπλέον ο προπονητής του Αγρινίου Ντίνος Καλαμπάκος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι ως αντίπαλος έπειτα από την τριετή θητεία του στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Η αναμέτρηση δεν θα είναι η πρώτη των δύο ομάδων, οι οποίες “διασταυρώνουν συχνά τα ξίφη τους τα τελευταία χρόνια” ειδικότερα στο πρωτάθλημα της Elite League.

Οι Μεσολογγίτες πάντως έχουν συντριπτικά υπέρ τους την παράδοση, καθώς εξαιτίας της μεγαλύτερης ποιότητάς και των περισσότερο οικονομικών πόρων τους αυτό το διάστημα μετρούν οκτώ νίκες έναντι μόλις μία των “πρασίνων”, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ELITE LEAGUE

Δειτε επισης

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου (10-11/12)

Η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο (10-11/12) παραμένει στον «αέρα», καθώς οι κριτές εμμ…