Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας Ρόδου: «Η διαιτησία ξεπέρασε κάθε αντοχή μας» (vid)

Διαγόρας Ρόδου: «Η διαιτησία ξεπέρασε κάθε αντοχή μας» (vid)

diagoras jpg

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό έχει ο Διαγόρας Ρόδου. Οι Νησιώτες με ανακοίνωση τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι όσα έγιναν ξεπερνούν κάθε λογική.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας διαμαρτύρεται προς πάσα κατεύθυνση για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε υπέρμαχοι των ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας, ωστόσο αυτά που είδαμε χθες ξεπερνούν κάθε λογική. Η διαιτησία των κ.κ. Σκαλτσή, Χριστινάκη και Ξυλά ξεπέρασε κάθε… αντοχή μας και μας αναγκάζει να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα «σφυρίγματα» τους, τα οποία σε κρίσιμα σημεία, αδίκησαν κατάφωρα την ομάδα μας. Αφού ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ, παρακολουθήσαμε ξανά το βίντεο του αγώνα και φυσικά συγκεντρώσαμε σε βίντεο όλες τις φάσεις, στις οποίες αδικήθηκε (σε κρίσιμα σημεία επαναλαμβάνουμε) η ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι, στο κλειστό γυμναστήριο «.Τ. Βογιατζής».

Ως Γ.Σ. Διαγόρας, ποτέ δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, ωστόσο τα χθεσινά «σφυρίγματα» εις βάρος της ομάδας μας ήταν τόσα πολλά, που δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Το βίντεο με τα λάθη της ομάδας μας είναι διαθέσιμο σε όλους και φυσικά θα σταλεί σε αρμόδια όργανα. Ελπίζουμε ότι η αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με τους διαιτητές, γιατί οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σ’ ένα παιχνίδι είναι οι αθλητές των ομάδων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…