Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Άρχισαν τα όργανα, στα κάγκελα ο Παναθηναϊκός

Άρχισαν τα όργανα, στα κάγκελα ο Παναθηναϊκός

Στην κόντρα ο Παναθηναϊκός

Καλό μήνα και καλή σεζόν να έχουμε. Δεν με βλέπω να παίρνω μέρα ρεπό φέτος, αφού από νωρίς άρχισαν τα όργανα. Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup, δείγμα του ότι θα έχουμε… υψηλές θερμοκρασίες στη διάρκεια της χρονιάς. Τι συνέβη; Θα σας τα πει όλα ο Αριστείδης.

Από την Αθήνα, πριν ακόμα σηκωθεί το τσάρτερ, ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει να μάθει τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών, που θα σφυρίξουν στο Super Cup. Δεν πήρε καμία απάντηση. Έθεσε εκ νέου σήμερα το αίτημα, δια στόματος Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά η ΚΕΔ/ΕΟΚ είχε μάλλον… κακή ανταπόκριση.

«Εμείς αποφασίζουμε κι εμείς ορίζουμε τα κριτήρια» ήταν το νόημα της απάντησης κι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στα… κάγκελα. Γιατί να είναι επτά οι διαιτητές και να μην μπουν στην κλήρωση όλοι οι αξιολογημένοι για την Α1 ρώτησαν. «Δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν όλοι στη Ρόδο» απάντησε ο Χριστοδούλου, για να του πουν ότι μπορούσε η κλήρωση να γίνει στην Αθήνα και να ταξιδέψουν οι… τυχεροί.

Ο Πουρσανίδης κι η… αλλαγή

Ως εδώ το παιχνίδι ήταν… ανοιχτό. Η επιλογή των Κορομηλά – Παπαπέτρου στην πρώτη κατηγορία και Τσαρούχας – Πουρσανίδη στη δεύτερη ενόχλησε τους «πράσινους». Βλέπετε, ο Πουρσανίδης ήταν αυτός (ο μόνος) που σφύριξε στο Ευρωμπάσκετ. Πώς και γιατί, αλλά καμία απάντηση. Ακόμα κι αυτό δεν ήταν λόγος για να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η διαφοροποίηση ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη μέρα του Super Cup. «Θα ισχύσουν διαφορετικά κριτήρια αύριο» είπαν από την ΚΕΔ. Θα εξαρτηθούν, δηλαδή, όλα από τη σημερινή απόδοση. Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε, υποστηρίζοντας ότι αν κάποιος σήμερα δεν έχει καλή απόδοση, ας μην σφυρίξει αύριο, δεν μπορεί όμως να αλλάζουν ανά μέρα τα κριτήρια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όποιος κι αν έχει δίκιο (στους «πράσινους» δίνω έναν πόντο), η σεζόν ξεκινά με τις θερμοκρασίες στα ύψη. Δούλος του πληκτρολογίου θα γίνει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…