Κεντρική Elite League Αίας Ευόσμου: «Η διαιτησία ήθελε να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή – Θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα…»

Αίας Ευόσμου: «Η διαιτησία ήθελε να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή – Θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα…»

Αίας Ευόσμου - Ηρακλής

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ηρακλή έχει ο Αίαντας Ευόσμου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Παπαθανασίου, προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις και πέταξε βόμβα αποχώρησης από την Elite League, εφόσον επαναληφθεί ξανά τέτοια διαιτησία.

Ο Νίκος Παπαθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η διαιτησία από την αρχή του αγώνα ήθελε να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή και τόνισε ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα αν σε κάποιον άλλον αγώνα υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση.

Αναλυτικά:

«Στον απόηχο ενός παιχνιδιού που είχαμε απόλυτα τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και τις έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία ακολουθούν τα σκορ ανά δεκάλεπτο και η δήλωση του προέδρου κου Νίκου Παπαθανασίου .
Δεκάλεπτα: 21-18, 43-35, 60-56, 73-77

«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά, που ασχολούμαι με τη διαιτησία. Σήμερα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η διαιτησία από την αρχή θέλησε να δώσει το παιχνίδι στον Ηρακλή και το έκανε με χίλιους τρόπους. Ευτυχώς υπήρχε μετάδοση στην TV 100 και το είδαν όλοι.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τέτοιο πρωτάθλημα, με τέτοια διαιτησία στον επόμενο αγώνα θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα, διότι δεν θέλω να ασχολούμαι σε τέτοιες συνθήκες και να χάνω τον χρόνο και τα χρήματα μου. Μάλλον το μπάσκετ πρέπει να το έχουν αυτοί που δεν πληρώνουν και πληρώνουν αλλού. Λυπάμαι πολύ για αυτήν τη διαιτησία λυπάμαι.

NIKOΣ ΠAΠAΘANAΣIOY AIANTAΣ EYOΣMOY».

Screenshot 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…