Κεντρική Γυναίκες Στον τελικό του ιταλικού Super Cup η Σκίο

Στον τελικό του ιταλικού Super Cup η Σκίο

Σκίο

Η νίκη – πρόκριση στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, από τη διεκδίκηση ενός τίτλου. Και αυτό γιατί η νταμπλούχος Ιταλίας, Σκίο, αναγκάστηκε να αγωνιστεί στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Σαρδηνία με πολλές απουσίες, απέναντι στη Λούκα.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος δεν είχε στη διάθεσή του τις δύο Αμερικανίδες WNBAers Χάουαρντ και Μάμπρεϊ, την Ελεάννα Χριστινάκη (δεν είχε φτάσει έως χθες το letter of clearense από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε πέρυσι), ενώ η Σουηδέζα Ζαχούι έπαιξε λίγο, καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό της.

Στο ημίχρονο η Σκίο ήταν μπροστά στο σκορ με 42-40, ξέφυγε με δυνατή άμυνα 15 π. στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως η Λούκα επέστρεψε και ενάμιση λεπτό πριν το τέλος πλησίασε 76-72. Σε εκείνο το σημείο η Κις έβαλε πέντε πόντους και τελείωσε την πρόκριση για τον σημερινό τελικό του πρώτου τίτλου στις γυναίκες στην Ιταλία.

Αντίπαλος της Σκίο θα είναι η μεγάλη αντίπαλος της φέτος Βίρτους Μπολόνια, η οποία νίκησε πολύ εύκολα 99-62 στον άλλο ημιτελικό την Ραγκούσα της Βίτολα. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος θα βρει απέναντι στη Βίρτους τρεις σημαντικές παίκτριες από το περσινό ρόστερ της ομάδας του, τις Λάκσα, Αντρέ και Ντελ Πιέρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…