Κεντρική Eurobasket Σάριτς: «Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα»

Σάριτς: «Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα»

sarits favori gia metallio i ellada

saric

Με θαυμασμό μίλησε για την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Ευρωμπάσκετ ο Ντάριο Σάριτς. Ο Κροάτης άσος των Σανς χαρακτήρισε την ελληνική σπουδαία ομάδα και τον Greek Freak πιο προικισμένο αθλητικά παίκτη παγκοσμίως.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, ένα από τα φαβορί για μετάλλιο. Ηγέτης της είναι ο πιο δυνατός αθλητικά παίκτης στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ένας παίκτης δεν θα είναι αρκετός για να τον σταματήσει. Έχουμε συζητήσει κάποιες τακτικές για να τον περιορίσουμε και θα τις δοκιμάσουμε. Πάντως και οι άλλες ομάδες στον όμιλό μας είναι καλές, το μπάσκετ παγκοσμίως έχει αναπτυχθεί. Οι υποχρεώσεις μου με τους Σανς, ο κορωνοϊός και ένας τραυματισμός δεν μου είχαν επιτρέψει να παίξω τα τελευταία χρόνια. Όμως φέτος ήμουν αποφασισμένος να παίξω. Έχασα τα playoffs στο ΝΒΑ λόγω τραυματισμού, αλλά έμεινα στις ΗΠΑ για να κάνω θεραπεία, δούλεψα σκληρά και τώρα είμαι έτοιμος».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Σάριτς: «Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…