Κεντρική Eurobasket Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα, εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά»

Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα, εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά»

cf81cebfcf8dcebdcf84ceb9 ceb7 ceb3ceb1cebbcebbceafceb1 ceadcf87ceb5ceb9 cf84ceb1 cf80ceaccebdcf84ceb1 ceb5cebcceb5ceafcf82 cead

Ρούντι Φερνάντεθ

Η Ισπανία παίζει στο Βερολίνο με τη Γαλλία (21:30) με φόντο το τρόπαιο του Eurobasket 2022.  O σούτινγκ γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτησ προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του σημερινού αγώνα, σχολίασε το πόσο δύσκολη είναι η αντίπαλός ενώ στάθηκε στη σκληρή δουλειά που έκαναν τα μέλη της «φούριας ρόχας» στο Ευρωμπάσκετ.

Η Ισπανία κυνηγάει το 4ο μετάλλιο, ενώ η Γαλλία το 2ο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Γαλλία έχει τα πάντα. Εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά και ελπίζουμε να το δείξουμε στο παρκέ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τον τελικό: «Πραγματικά ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν σκεφτήκαμε όταν ξεκίνησε αυτό το EuroBasket. Βλέπω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους και να θέλουν να ζήσουν κάτι μοναδικό».

Για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Θα τους έλεγα να απολαύσουν τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει, ούτε εγώ στα 37 μου ούτε ο Γκαρούμπα στα 21, αν θα επιστρέψουμε σε έναν τελικό, γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε, οπότε θα τους έλεγα να το απολαύσουν».

Για το τι περιμένουν από τη Γαλλία: «Θα προετοιμάσουν το παιχνίδι για να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και εμείς το προετοιμάζουμε για να κάνουμε έκπληξη».

The post Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα, εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…