Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο πρίγκιπας με την κάμερα

Ο πρίγκιπας με την κάμερα

Ο πρίγκιπας κι ο δράκος

Μια φορά κι ένα καιρό, σε ένα ομολογουμένως πανέμορφο νησί, υπήρχε ο πρίγκιπας του… μπάσκετ! Θα μου πείτε υπάρχουν και τέτοιοι; Αφού υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί της βασιλείας (μπρρρρ) στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, δεν θα υπήρχε και πρίγκηπας του μπάσκετ;

Ο πρίγκιπας για πολλά χρόνια τύχαινε της αποδοχής τού επιχώριου μπασκετικού ποιμνίου και κυρίως των αρχόντων του μπάσκετ. Κάποια στιγμή άρχισε να δείχνει υπέρμετρη αλαζονεία… Συμπεριφερόταν όπως ο πρόγονος του Λουδοβίκος (όχι των Ανωγείων προς Θεού), εκείνος του Μεσαίωνα.

Φόραγε ακριβά ρούχα, ήθελε να καταλύει στ’ ακριβότερα ξενοδοχεία, είχε κάνει κολεγιές με ιμπρεσσάριους παικτών, αλλά πάνω απ’ όλα κάποια στιγμή φάνηκε και η ασχετοσύνη του στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το τελικό overthrow του από τον θρόνο, από την εκκλησία του Δήμου του νησιού.

Αντί να εκτιμήσει το γεγονός, πως οι μπασκετικοί δημογέροντες του έδωσαν δουλειά στα χωράφια για να βγάζει ένα τίμιο μεροκάματα, αυτός ξεκίνησε έναν ανηλεή και αήθη πόλεμο, εναντίον του νέου προπονητή της ομάδας.

Εκτός από τις συκοφαντίες και την κακόπιστη κριτική, έφτασε στο σημείο να ενεργοποιήσει και την κάμερα του γηπέδου, προκειμένου να τραβά τις προπονήσεις της ομάδας, προφανώς προς άντληση περαιτέρω στοιχείων, για να έχει καθημερινά φρέσκο υλικό και να συντάσσει τις παρόλες του, όσο πιο εμπεριστατωμένα γίνεται. Ωραίος πρίγκιπας.

Τον έπιασαν στα πράσα

Το κακό γι’ αυτόν είναι πως οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας πήραν χαμπάρι το σκηνικό με την κάμερα, διέκοψαν την προπόνηση και τύλιξαν με πετσέτα την κάμερα, για να διακοπεί η μαγνητοσκόπηση.

Το ακόμα χειρότερο για τον κακό πρίγκιπα του παραμυθιού, είναι πως ο νυν προπονητής -εκτός απ’ ότι είναι η μέρα με την νύχτα προπονητικά σε σχέση με τον «κατάσκοπο»- έχει μεγάλες πλάτες στα μπασκετικά κέντρα. Το σχοινί έχει ήδη αρχίσει και τεντώνει…

Ήγγικεν η ώρα που οι δημογέροντες του νησιού θα ζήσουν καταστάσεις, που δεν θα τους αρέσουν, αλλά σίγουρα θα αρέσουν και θα «ταΐσουν» εμένα τον «Περαστικό», που ψοφάω για ιστορίες με πρίγκηπες και δράκους.

Τα καλύτερα έρχονται. Θα σας κρατάμε ενήμερους. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Κι όπως συμβαίνει σε όλα τα παραμύθια, κάθε σχέση με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς φανταστικοί. Άλλωστε, στην πραγματική ζωή δεν θα τολμούσε ο πρώην να ενεργοποιήσει κάμερα και να παρακολουθεί την προπόνηση του επόμενου κόουτς. Εκτός από αντιεπαγγελματικό θα ήταν κι απολύτως ανήθικο, έως και νομικά επιλήψιμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…