Κεντρική Eurobasket Ντανίλοβιτς: «Αξίζαμε την κριτική, όχι τις ύβρεις»

Ντανίλοβιτς: «Αξίζαμε την κριτική, όχι τις ύβρεις»

ntanilovits axizame tin kritiki ochi tis yvreis

untitled 153438

Η Σερβία ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ. Όμως στην πράξη δεν το επιβεβαίωσε καθώς υπέστη έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από την Ιταλία στην φάση των «16» και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση. Ο Σάσα Ντανίλοβιτς υποστήριξε ότι ναι μεν είναι δεκτή η κριτική αλλά όχι οι ύβρεις, ενώ μετά από αυτο το στραπάτσο όλη η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας ήταν απόλυτα αφοσιωμένα σε αυτή και αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να είναι σε αυτή, ακόμη και κόντρα σε τραυματισμούς. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επισημανθεί και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Το αποτέλεσμα στο Ευρωμπάσκετ ήταν αποτυχία για μας. Σίγουρα ο αποκλεισμός είναι πιο σκληρός για τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και μετά για όλους εμάς. Η ομορφιά και η σκληρότητα του αθλητισμού έγκειται στο απρόβλεπτο. Μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων όλο το καλοκαίρι, αυτά τα άσχημα δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να αποκλειστούμε. Δεν πετύχαμε, αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα αν συνεχίσει να είναι ενωμένη, θα φέρει επιτυχίες που θα κάνουν περήφανη τη χώρα. Το κλειδί είναι να μείνουμε μαζί και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Θέλω να καταδικάσω την υβριστική συμπεριφορά ορισμένων κατά της ομάδας μας. Αξίζαμε την κριτική, αλλά όχι τις ύβρεις. Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη και θέλουμε την κριτική από την οποία μπορούμε να εξάγουμε κάτι χρήσιμο. Έχουμε μπροστά μας τα κρίσιμα ματς με Μ. Βρετανία και Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλω να καλέσω άπαντες να είναι δίπλα στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Ντανίλοβιτς: «Αξίζαμε την κριτική, όχι τις ύβρεις» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

  • D73F4BDE E377 4F3C 9738 3CB10045ECE5

    MundoBasket 2023: MVP ο Ντένις Σρέντερ

    MVP Mundobasket2023 ο Ντένις Σρέντερ. Στον Ντένις Σρέντερ κατέληξε το βραβείο του MVP του …
  • 129B1DEA 8D1B 4CF5 8CE2 64EEB659204D

    Γερμανία – Σερβία 83-77

    Στην κορυφή του Παγκόσμιου η Γερμανία. Τριάντα χρόνια μετά από την κατάκτηση του EuroBaske…
  • milutinov jpg e1694170687510

    Σερβία – Καναδάς 95-86

    Στον τελικό η Σερβία. Η Σερβία με την τρομερή εμφάνιση των Μπογκντάνοβιτς και Μιλουτίνοβ, …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…