Κεντρική Eurobasket Μέλι: «Σε αυτό το Ευρωμπάσκετ έγιναν πολλά λάθη»

Μέλι: «Σε αυτό το Ευρωμπάσκετ έγιναν πολλά λάθη»

meli se ayto to eyrompasket eginan polla lathi jpg

Φοντέκιο

Η Ιταλία έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα κόμη θαύμα καθώς μετά το θαύμα κόντρα στην Σερβία επιχείρησε να κάνει ακόμη ένα και κόντρα στην Γαλλία. Όμως με το σκορ στο 75-77 στα 16,3 ” πριν από το τέλος ο Σιμόνε Φοντέκιο αστόχησε σε δυο βολές με αποτέλεσμα οι «τρικολόρ» να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση και εκεί να πάρουν την πρόκριση. Ο Νίκολο Μέλι μετά το τέλος του αγώνα τα έριξε στην διαιτησία λέγοντας ότι έκαναν πολλά λάθη σε όλη την διοργάνωση.

«Ποτέ στο παρελθόν δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία. Ποτέ στην καριέρα μου! Η FIBA πρέπει όμως να κάνει κάτι. Δεν το λέω εξαιτίας του δικού μας αγώνα. Σε αυτή τη διοργάνωση έγιναν πολλά μεγάλα λάθη. Όλοι λένε πως το EuroBasket 2022 είναι αυτό με το περισσότερο ταλέντο. Ως παίκτης όμως χρειαζόμαστε τα καλύτερα: οργάνωση, διαιτητές, ξενοδοχεία, όλα. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε την καλύτερη διοργάνωση», δήλωσε στο MagentaSport .

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Μέλι: «Σε αυτό το Ευρωμπάσκετ έγιναν πολλά λάθη» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…