Κεντρική Eurobasket Κορκμάζ: «Παίξαμε μπουνιές με ανθρώπους της ασφάλειας και με παίκτες της Γεωργίας»

Κορκμάζ: «Παίξαμε μπουνιές με ανθρώπους της ασφάλειας και με παίκτες της Γεωργίας»

korkmaz paixame mpoynies me anthropoys tis asfaleias kai me paiktes tis georgias

Κορκμάζ

Ο Αγώνας της Γεωργίας με αντίπαλο την Τουρκία ήταν επεισοδιακός με την δεύτερη να απειλεί ακόμα και με την αποχώρηση της από την διοργάνωση. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με τον Σανάτζε, μίλησε και μοιράστηκε λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδατε ένα μικρό μέρος αυτού που συνέβη στο γήπεδο. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, και άρχισε να μου λέει βλακείες. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου μιλάει έτσι μέσα στο πρόσωπό μου. Στο παιχνίδι, ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως αυτό που είπε δεν ήταν κάτι που θα το άφηνα να περάσει.. Αντέδρασα ως άνθρωπος, ως παίκτης και ως άνθρωπος».

«Όταν πήγαινα στα αποδυτήρια ήταν μαζί και ο φροντιστής της ομάδας. Λίγο πριν φτάσουμε είδα τρεις παίκτες της Γεωργίας μαζί με δύο ανθρώπους της ασφαλείας να κινούνται εναντίον μας. Αρχίσαμε να ρίχνουμε γροθιές ο ένας στον άλλον. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Οι άνθρωποι απλώς ήρθαν κατά πάνω μας και προσπαθούσαν να μας επιτεθούν. Φυσικά, αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αυτό ακριβώς που θα κάνουμε ως άνδρες».

 

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…