Κεντρική Eurobasket Κολέ: «Σπουδαίος ο Γιάννης, αλλά με ομαδικό μπάσκετ κερδίζουν οι ομάδες στα τουρνουά»

Κολέ: «Σπουδαίος ο Γιάννης, αλλά με ομαδικό μπάσκετ κερδίζουν οι ομάδες στα τουρνουά»

kole spoydaios o giannis alla me omadiko mpasket kerdizoyn oi omades sta toyrnoya

Κολέ

Η Γαλλία ετοιμάζεται να παίξει απόψε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ με την Πολωνία και θέλει να περάσει στον μεγάλο τελικό. Ο Βενσάν Κολέ, μίλησε για τα φαβορί που είχε η διοργάνωση πριν ξεκινήσει και τόνισε πως ο Γιάννης όσο σπουδαίος και αν είναι, δεν μπορεί μόνος να πάρει μετάλλιο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Γαλλίας:

«Υπήρχαν υποψήφιες ομάδες για μετάλλιο, για μένα 7-8 από αυτές είχαν δυνατότητες για μετάλλιο. Για παράδειγμα, η Ελλάδα ήρθε με μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν αρκεί και το είδαμε.

Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πάντα οι ομάδες είναι αυτές που κερδίζουν. Χρειάζεσαι καλή άμυνα και δεν μπορείς να φτάσεις σε αποτέλεσμα με μόνο έναν παίκτη, όσο καλός και αν είναι. Και είδαμε ότι αυτό συνέβη με την Ελλάδα, τη Σλοβενία και τη Σερβία».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Κολέ: «Σπουδαίος ο Γιάννης, αλλά με ομαδικό μπάσκετ κερδίζουν οι ομάδες στα τουρνουά» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…