Κεντρική Eurobasket Κολέ: «Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στην πίεση της Γερμανίας»

Κολέ: «Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στην πίεση της Γερμανίας»

kole den mporesame na prosarmostoyme stin piesi tis germanias

Κολέ

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος ήταν ο Βενσάν Κολέ μετά την ήττα της Γαλλίας από τη Γερμανία (76-63) στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. Ο Γάλλος προπονητής σχολίασε τα λάθη που έγιναν, αλλά και την γρήγορη αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στην πίεση της άμυνας της Γερμανίας. Γενικά είχαμε προβλήματα στο να κάνουμε βασικά πράγματα, όπως το να κάνουμε σκριν ή να μαρκάρουμε σωστά. Τα ίδια έγιναν και στην ήττα μας στη Βοσνία για τα προκριματικά

Στην επίθεση μας λείπει η συνέπεια, μας λείπει η ποιότητα στην πάσα. Αυτό μας δένει τα χέρια. Κάποιες στιγμές κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε ελεύθερα σουτ, όμως άλλες φορές όχι. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.

Μπήκαμε από το πρώτο ματς στα βαθιά. Δεν με εκπλήσσει τόσο αυτό. Περίμενα να τα πάμε καλύτερα, αλλά ήξερα πως έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Πρέπει να κινούμαστε πιο γρήγορα. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερο πρόσωπο το Σάββατο».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Κολέ: «Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στην πίεση της Γερμανίας» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…