Κεντρική Διεθνή Κλάιμπερν: «Πρακτικά είχα συμφωνήσει πριν συμβούν όλα αυτά»

Κλάιμπερν: «Πρακτικά είχα συμφωνήσει πριν συμβούν όλα αυτά»

ΚΛΑΙΜΠΕΡΝ ΕΦΕΣ 1

Από το καλοκαίρι ο Γουίλ Κλάιμπερν ανήκει στην Εφές. Πρόκειται για την δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης που έχει τις ίδιες φιλοδοξίες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο 32χρονος Αμερικάνος φόργουορντ απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες του στην Πόλη. Του είναι όλα γνώριμα αφού είχα αγωνιστεί παλαιότερα στην Νταρουσάφακα. Δεν ήθελε όμως ν’ αφήσει τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, με την οποία είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Όπως αποκάλυψε στο Basketnews:

«Ήμουν στην ΤΣΣΚΑ για πέντε χρόνια και σχεδίαζα να συνεχίσω. Πρακτικά είχα συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου μου πριν συμβούν όλα αυτά. Δεν ήταν εύκολο για μένα να φύγω, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία.

Για να είμαι ειλικρινής, απ’ έξω φαίνονται όλα άσχημα. Αλλά όσο ήμουν εκεί ποτέ δεν ένιωσα άβολα, ποτέ δεν ένιωσα διαφορετικά επειδή ήμουν εκεί. Ο οργανισμός παρέμενε επαγγελματικός, απολάμβανα την πόλη και όλα ήταν φυσιολογικά..

η Ρωσία είναι το σπίτι μου πλέον. Ο γιος μου έχει ζήσει περισσότερο στη Ρωσία απ’ όσο στις ΗΠΑ και εγώ έχω φτιάξει δεσμούς με όσους είναι εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…