Κεντρική Eurobasket Γκίνζμπουργκ: «Με Σατοράνσκι σε φουλ φόρμα δεν θα παίζαμε με την Ελλάδα»

Γκίνζμπουργκ: «Με Σατοράνσκι σε φουλ φόρμα δεν θα παίζαμε με την Ελλάδα»

gkinzmpoyrgk me satoranski se foyl forma den tha paizame me tin ellada

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, σε δηλώσεις του μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του και τόνισε πως είναι περήφανος. Μάλιστα δήλωσε πως χωρίς τους τραυματισμούς και τον Σατοράνσκι σε φουλ φόρμα η Τσεχία δεν θα αντιμετώπιζε την Ελλάδα στους «16».

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα ήμασταν πιο δυνατοί εάν ο Τόμας Σατοράνσκι ήταν στο 100%. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασίας, η εικόνα που είχαμε στο φιλικό με τη Βουλγαρία ήταν καλή. Δείξαμε την ποιότητά μας και στο φιλικό με την Κροατία. Αλλά, ο Βίτεκ Κρέιτσι τραυματίστηκε εκεί, κάτι που ήταν σημαντικό για εμάς, καθώς μόλις είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στη συνέχεια, αρρώστησε ο Μπόχατσικ και τραυματίστηκε ο Σατοράνσκι. Με εκείνον σε φουλ φόρμα να είστε σίγουροι ότι δεν θα παίζαμε στους “16” με την Ελλάδα, αλλά με την Κροατία η άλλη ομάδα. Ήμασταν απλώς άτυχοι φέτος, αλλά δείξαμε ποιότητα στα δύο τελευταία μας παιχνίδια», δήλωσε ο προπονητής της Τσεχίας στην ιστοσελίδα «isport.blesk.cz».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…