Κεντρική Basket League Γιατράς: «Διαφωνώ κάθετα με τον έβδομο ξένο»

Γιατράς: «Διαφωνώ κάθετα με τον έβδομο ξένο»

Γιατράς

Ο Μάκης Γιατράς αρχικά αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως γνωρίζουν όλοι πόσο καλή ομάδα είναι, ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τον έβδομο ξένο, ακολουθώντας τη γραμμή της ομάδας του, δήλωσε πως διαφωνεί κάθε με αυτή την απόφαση.

«Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία, να έχουμε, μια καλή χρονιά και να πετύχουν οι ομάδες τους στόχους τους. Τιμή μας που για ακόμη μια χρονιά βρισκόμαστε στην τροχιά για ένα τρόπαιο. Είναι τιμή μας που διεκδικούμε άλλον έναν τίτλο, είναι μεγάλο πράγμα αυτό για τον Προμηθέα. Ξέρουμε με ποιον έχουμε να παίξουμε. Είχαμε την… ατυχία να τους αντιμετωπίσουμε και πέρυσι στα ημιτελικά, νιώσαμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μονό παιχνίδι, έχουμε μια καλή ομάδα. Δουλέψαμε από την αρχή της προετοιμασίας όλοι μαζί.

Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο και ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι!».

Για τους επτά ξένους είπε: «Εγώ θα πω ότι διαφωνώ κάθετα και ο χρόνος που έγινε αυτό ήταν όταν οι ομάδες είχαν φτιάξει τα ρόστερ. Θα γίνονται αλλαγές, το αν είναι επτά ή οκτώ. Για να μην γελιόμαστε οι περισσότερες ομάδες άλλαζαν ξένους μέσα στη χρονιά. Διαφωνώ γι αυτή την απόφαση αν παρθεί. Νομίζω ότι κάνει πιο ισχυρό τον ισχυρό. Και δεν εννοώ μόνο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ομάδες που μπορούν να το υποστηρίξουν οικονομικά. Μεγαλώνει την ψαλίδα!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…