Κεντρική Ψαγμένα Ένα τραγούδι για την Κριστίνα Μάουζερ (vid)

Ένα τραγούδι για την Κριστίνα Μάουζερ (vid)

Κριστίνα Μάουζερ

Η 26η Ιανουαρίου του 2020 έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πλέον τραγικές ημέρες. Ως η ημέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμα άτομα έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα θρήνησε την απώλεια του Κόμπι και της Τζιάνα, για το πολύ άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα. Θα ήταν όμως άδικο να μην σκεφτόμαστε πως μαζί χάθηκαν και άλλες ζωές. Άνθρωποι, όχι τόσο αναγνωρίσιμοι μεν, αλλά που και αυτοί είχαν αγαπημένους και οικογένειες για να τους θρηνήσουν.

Ένα από τα θύματα ήταν η Κριστίνα Μάουζερ, η προπονήτρια της Τζιάνα και στενή φίλη του Κόμπι. Ήταν παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών.

Πρόσφατα μάθαμε πως η Κριστίνα αγαπούσε πολύ τη μουσική και ήθελε, μαζί με τον σύζυγό της να ασχοληθούν με το τραγούδι. Μεταξύ άλλων, αυτή την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγός της Ματ, ο οποίος αποφάσισε να πάει στο America’s Got Talent.

Τραγούδησε Φιλ Κόλινς, το αφιέρωσε στη σύζυγό του και πήρε μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης και δυνατό χειροκρότημα, τέσσερα ναι και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τα τρία τους παιδιά ήταν εκεί να τον στηρίξουν και όλοι μαζί να δώσουν το μήνυμα πως και μέσα από την πιο δύσκολη και τραγική στιγμή, μπορείς πάντα να βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίζεις.

@1980ruimartins #americasgottalent#gottalent #dead #morte #emocionante #kobybryant😢 #cry ♬ som original – Rui Martins

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…