Κεντρική Eurobasket Χεζόνια: «Ξεχωρίζω τους Σλούκα και Καλάθη από την Ελλάδα»

Χεζόνια: «Ξεχωρίζω τους Σλούκα και Καλάθη από την Ελλάδα»

chezonia xechorizo toys sloyka kai kalathi apo tin ellada

Χεζόνια

Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ κινούνται Ελλάδα και Κροατία, καθώς σήμερα δίνουν ραντεβού στο «Φόρουμ» για το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση. ο Μάριο Χεζόνια, θα αντιμετωπίσει απόψε πολλούς γνώριμους παίκτες και μίλησε για το ποιους θεωρεί πιο επικίνδυνους.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα έχει φοβερή αθλητικότητα σε όλες τις θέσεις, με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Κατά τη γνώμη μου οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι ο Σλούκας και ο Καλάθης και όποιος τους παρακολουθεί καταλαβαίνει τι εννοώ. Ο Ντόρσεϊ είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός σουτέρ και πέρσι στον Ολυμπιακό είχε φανταστικά νούμερα. Η ελληνική ομάδα είναι πλήρης σε κάθε θέση και θα γίνει ένα φοβερό ματς»,

«Εμείς κάναμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για το Ευρωμπάσκετ. Πολλοί μπορεί να μη μας υπολογίζουν ανάμεσα στα φαβορί, αλλά όταν μας υποτιμούν είμαστε πιο επικίνδυνοι. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με όσες ανοησίες γράφονται και λέγονται».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Χεζόνια: «Ξεχωρίζω τους Σλούκα και Καλάθη από την Ελλάδα» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…