Κεντρική Eurobasket Άταμαν: «Δεν αξίζαμε την νίκη – Τα κάναμε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο»

Άταμαν: «Δεν αξίζαμε την νίκη – Τα κάναμε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο»

ataman den axizame tin niki ta kaname ola lathos sto deytero imichrono

Άταμαν

Μπορεί η ομάδα του να κέρδισε το Μαυροβούνιο, όμως ο Έργκιν Αταμάν, έμεινε πολύ δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την εικόνα του γηπέδου, το οποίο ήταν άδειο.

Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν άξιζαν να πάρουν την νίκη αφού ιδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα έκαναν «θάλασσα».

«Αν αξίζαμε να πάρουμε το ματς; Δεν νομίζω! Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με νίκη. Τα… θαλασσώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντούμπλιεβιτς μας… σκότωσε. Δεν ξέρω εάν ήταν σωστό ή όχι το φάουλ στο τέλος (σ.σ. επιθετικό φάουλ του Σιμόνοβιτς), αλλά νικήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

Ενώ για τις άδειες κερκίδες στο γήπεδο είπε:

«Είναι δύσκολο να παίξεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλοί σταρ του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας και το γήπεδο είναι άδειο.

Ακόμη και σε τουρνουά που παίζουν… παιδιά έχει περισσότερο κόσμο. Γιατί και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ; Είστε ευχαριστημένοι μ’ αυτή την ατμόσφαιρα;».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Άταμαν: «Δεν αξίζαμε την νίκη – Τα κάναμε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…