Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αριστείδης: Ο Λιόλιος, ο Κορομηλάς, ο Γκόντας και οι άλλοι…

Αριστείδης: Ο Λιόλιος, ο Κορομηλάς, ο Γκόντας και οι άλλοι…

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Καλημέρα στην παρέα. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Κάτι οι άδειες, κάτι η καλοκαιρινή ραστώνη, η Εθνική, τα ταξίδια που έκανα σε Ιταλία και Γερμανία (αμ τι, μόνο ο Κορομηλάς θα ακολουθούσε την ομάδα;) κι ο Αριστείδης πίσω. Κι όχι τίποτ’ άλλο, έχουμε πολλά να γράψουμε.

Ο Ηλίας, μιας και τον μνημόνευσα, έτρεξε όσο κανείς. Μιλάνο, επιστροφή για να παίξει σε φιλικά, ξανά δίπλα στην Εθνική. Μιλάμε για τρελό τρέξιμο. Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά έχει να τρέξει και στα προστάζ. Είμαι βέβαιος ότι με τόσο… τρέξιμο, είναι σε άριστη φόρμα. Εδώ είσαστε κι εδώ είμαι. Θα τον δούμε, άλλωστε, να τρέχει και θα δικαιωθεί ο Αριστείδης.

Αυτόν που δεν βλέπω να παίρνει θέση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ κι ανησυχώ είναι ο Χρήστος Χριστοδούλου. Εντάξει, πέρυσι υπήρχε πρόβλημα με το γράμμα του νόμου. Φέτος, έπρεπε ήδη να είναι, αλλά ο παλιός του συμφοιτητής στη σχολή διαιτησίας, Βαγγέλης Λιόλιος, δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση. Φαντάζομαι θα γίνει σύντομα.

Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα

Λιόλιος είπα; Ο Αριστείδης είναι της άποψης ότι καλό θα είναι να φτιάχνονται κανονισμοί, που να μπορούν να τηρηθούν. Για παράδειγμα, ο αγαπημένος μου Στέλιος Κουκουλεκίδης πήγε στη VTB. Αλήθεια, πήρε άδεια από την ΟΔΚΕ; Κύριε Μπούσια σάς ενημέρωσε;

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της αναγκαιότητας να έχει αυτού του είδους την εξουσία η Ομοσπονδία, θεωρώ ότι είναι άδικο για τον καθένα που βρίσκεται στη θέση του Μπούσια να πρέπει να συμφωνήσει, ή (ακόμα χειρότερα) να κόψει τον δρόμο κάποιου, αλλά οι… νόμοι είναι νόμοι. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι είναι εφαρμόσιμοι.

Στην Αθήνα μεσ’ στο κέντρο

Έχω χάσει τον λογαριασμό από τότε που συνεδρίασε ο ΣΕΔΚΑ. Πρέπει να ήταν τρία κιλά πιο αδύνατος ο Κορομηλάς κι επτά ο Γκόντας. Ο δε Αριστείδης τρία χρόνια μικρότερος. Τέλος πάντων θα συνεδριάσει και θα συζητηθεί το θέμα των αυξήσεων των διαιτητών και των Κριτών, στους αγώνες της ΕΣΚΑ.

Μια χαρά τα έχουν βρει με τη διοίκηση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ. Αν ο Λιόλιος διαφωνήσει με την αύξηση, θέλω να δω τι θα κάνουν τα μέλη του Συνδέσμου της Αθήνας. Θα πάνε κόντρα, ή θα αποκτήσει παγώνια η πρωτεύουσα;

Αντί επιλόγου: Κανένα όνομα δεν γράφεται στην τύχη. Δεν αναφέρθηκα στον Γκόντα για να τον ψέξω για την αύξηση βάρους του. Ο πρώην διαιτητής ενημέρωσε τους αρμοδίους ότι έχουν εκλείψει οι προσωπικοί λόγοι που τον εμπόδισαν να είναι Παρατηρητής Διαιτησίας κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση των υπευθύνων.

Λέτε να μην τον αξιοποιήσουν; Ο Αριστείδης, που έχει διαβάσει κι ιστορία, λέει πως δεν θα είναι έξυπνη κίνηση. Κάποιοι προτιμούν να καταπιούν ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να τον ορίσουν, αλλά ξέρουν πως τα κάρβουνα είναι πιο… νόστιμα (άντε εύπεπτα) σε σχέση με το τι πρόκειται να ακολουθήσει αν δεν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…