Κεντρική Eurobasket Ευρωμπάσκετ: Χάνει τον Χάνγκα εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού

Ευρωμπάσκετ: Χάνει τον Χάνγκα εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού

ceb5cf85cf81cf89cebccf80ceaccf83cebaceb5cf84 cf87ceaccebdceb5ceb9 cf84cebfcebd cf87ceaccebdceb3cebaceb1 ceb5cebeceb1ceb9cf84ceafceb1

Vh5O15zKIke2aWNt5qbY2w 1

Η Ουγγαρία γνώρισε την 3η της διαδοχική ήττα από τη Γαλλία αυτή τη φορά, και είναι στην τελευταία θέση, με λιγοστές ελπίδες για τα νοκ άουτ. Την ίδια στιγμή είδε τον πολυτιμότερο της παίκτη,  Άνταμ Χάνγκα να παίζει το τελευταίο του ματς με το εθνόσημο, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Στο ματς που έγινε στην Κολωνία, οι Ούγγροι παλέψαν με νύχια και δόντια, προσπαθήσαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά η Γαλλία έχει την εμπειρία και το ταπεραμέντο και νίκησε με 78-77, στερώντας μια μεγάλη νίκη και ελπίδες για κάτι παραπάνω από τους Μαγυάρους.

«Ακόμα και πριν από τον καιρό που έχασα, υπήρξε μια στιγμή που τράβηξα ξανά τον οπίσθιο μηριαίο μου. Δεν έπαιξα το τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Σλοβενίας επειδή το ένιωσα εναντίον της Βοσνίας και προσπαθούσαμε να ανακάμψουμε γι αυτό το ματς. Το σχέδιο ήταν να μην παίξω τόσο πολύ με τη Γαλλία, περίπου 10-15 λεπτά, αλλά αφού οι Βόσνιοι νίκησαν τη Σλοβενία, είχαμε μόνο μία επιλογή για να φτάσουμε στο Top 16 νικώντας τους», είπε αρχικά ο Χάνγκα.

Και συνέχισε: «Τα δώσαμε όλα κι εγώ προσπάθησα να τα δώσω όλα, αλλά το πόδι μου μου έστελνε απλώς ένα σημάδι… Είχα αυτόν τον τραυματισμό σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βασικά, ήξερα τι συνέβαινε και αυτό ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά για μένα.

The post Ευρωμπάσκετ: Χάνει τον Χάνγκα εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…