Κεντρική NBA Ντουράντ και Ίρβινγκ προπονήθηκαν μαζί
NBA

Ντουράντ και Ίρβινγκ προπονήθηκαν μαζί

irving durant e1661110192819 jpg

Η σχέση του Ντουράντ με τον Ίρβινγκ είναι ρευστή και πιθανώς να χαλαστεί αλλά συνεχίζουν τη δουλειά και μαζί τους ήταν ο Τρέι Γιανγκ και άλλοι αστέρες του ΝΒΑ.

Η κατάσταση στους Νετς είναι ρευστή και έχει προκαλέσει διεθνή σύγχυση. Η κατάσταση στην ομάδα είναι λίγο παράξενη με τους 2 παίκτες να θέλουν να φύγουν από το Μπρούκλιν ώστε να πάνε κάπου αλλού καλύτερα.

Μάλιστα ο ΚD είχε ζητήσει και trade ώστε να φύγει άρον-άρον από την ομάδα του Νας, μπορεί να τραβήξει το σχοινί λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να το φτάσει στα άκρα.  Μπορεί να μην εμφανιστεί στο καμπ του συλλόγου για τη προετοιμασία στο ΝΒΑ ώστε να βρεθεί νέα ομάδα που τον πάρει.

 

Για τον Ίρβινγκ ισχύει το αντίθετο γιατί δεν τον πειράζει να κάτσει στην ομάδα των Νεουορκέζων, με δημοσιεύματα να θέλουν τους Λέικερς  να έχουν ρίξει έντονο ενδιαφέρον στον γκαρντ με τον Τζέιμς να τον θέλει στο LA.

Περιμένουμε τι θα γίνει στην καριέρα τους δουλεύουν μαζί, προπονούνται μαζί ώστε να είναι έτοιμοι αν δεν βρούνε κάποια ομάδα να τους υποστηρίξει να παραμείνουν ενεργοί και καλά προπονημένοι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…