Κεντρική Eurobasket Γκαλινάρι: «Είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

Γκαλινάρι: «Είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

gkalinari einai poly dyskolo na egkataleipeis to mple oneiro

Γκαλινάρι

Ο Ντανίλο Γκαλιναρι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα στο επερχόμενο Eurobasket, καθώς ο τραυματισμός ο οποίος είχε υποστεί είναι ικανός να τον αφήσει εκτος. Βέβαια στην αρχή υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστού, όμως για καλή του τύχη οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει πειραχτεί ο μηνίσκος του. Ο 34χρονος άσος λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στα Social Media.

«Πονάει πολύ. Όχι τόσο το γόνατο. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο -ευτυχώς λιγότερο από το αναμενόμενο- για να επανέλθει στην κανονικότητα. Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο. Θέλαμε να απολαύσουμε με τους εαυτούς μας μαγικές νύχτες. Στο ίδιο μου το σπίτι. Στο σπίτι μας», είπε αρχικά και συνέχεισε:

«Δυστυχώς, σήμερα ήταν ένα άσχημο ξύπνημα. Στην κλινική του Μιλάνου όπου με συνόδευσε ο καθηγητής Κορτίνα όπως επίσης και από όλο το ιατρικό προσωπικό της εθνικής Ιταλίας. Έφτασαν τα αποτελέσματα των κλινικών ευρημάτων: τραυματισμός μηνίσκου. Πρέπει να αποσυρθώ από το Eurobasket.

Σε ένα καλοκαίρι το οποίο φαινόταν τέλειο. Πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα και να κοιτάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την ομάδα σε κάθε αγώνα, για να δώσω χαρά σε χιλιάδες Ιταλούς αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει…»

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

The post Γκαλινάρι: «Είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overf.grm

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…