Κεντρική Eurobasket Ευρωμπάσκετ: Μέσα ο Σλούκας – Αγωνία για Κ. Αντετοκούνμπο

Ευρωμπάσκετ: Μέσα ο Σλούκας – Αγωνία για Κ. Αντετοκούνμπο

eurobasket e1661805767695 jpg

Ο Κώστας Σλούκας πηγαίνει κανονικά στο Ευρωμπάσκετ να αγωνιστεί, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να υπάρχει μία αγωνία για το αν θα συμμετάσχει.

Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη για το Μιλάνο, εκεί όπου την Παρασκευή θα ριχτεί στη μάχη της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας την Κροατία. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε με ικανοποίηση τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου να προπονούνται από το Σάββατο κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Λογικά θα είναι 100% στο Ευρωμπάσκετ αλλά θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.
Καλά είναι τα νέα και για τον Κώστα Σλούκα. Oι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος νιώθει πολύ καλύτερα, αλλά κάνει εντατικές θεραπείες και θα συνεχίσει να τις κάνει. Φαίνεται πως θα είναι σίγουρα στη δωδεκάδα που θα δηλωθεί για το Ευρωμπάσκετ, έστω κι αν χρειαστεί να απουσιάσει από 1-2 παιχνίδια ή να μην εμφανιστεί στο 100% από την πρώτη μέρα.
Από την άλλη, μεγαλύτερα είναι τα ερωτηματικά για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που κάνει κι αυτός θεραπείες αλλά η κατάστασή του δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη. Με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι η ελληνική αποστολή να αναχωρήσει την Τετάρτη για το Μιλάνο με 13 ή και 14 παίκτες, προκειμένου να δώσει μια έξτρα μέρα θεραπειών στους τραυματίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…