Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αριστείδης: Η… απαίτηση, η… παραίτηση, η… ζημιά

Αριστείδης: Η… απαίτηση, η… παραίτηση, η… ζημιά

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Μπορεί να είμαστε επισήμως στην περίοδο, που ο λαός κάνει τα μπάνια του, αλλά ο Αριστείδης ο Δίκαιος παραμένει στις επάλξεις. Έχουμε ζητήματα στον χώρο της διαιτησίας, οπότε δεν θα μπορούσα να λείπω. Κι επειδή δεν χρειάζεται μεγαλύτερος πρόλογος, πάμε στο… ψητό.

Όπως στο Ευρωμπάσκετ, έτσι και στο BCL μοναδικός Έλληνας διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Πουρσανίδης. Λογικό, λέει ο Αριστείδης, καθώς οι… καλοί βρίσκονται στην Ευρωλίγκα. Επόμενος θα είναι ο Τάσος Κάρδαρης, ενώ Ζαχαρής και Τσολάκος θα μπορούσαν να έχουν θέση. Αυτό πρέπει να απαιτήσει η χώρα μας σε επίπεδο ΦΙΜΠΑ, γιατί υπάρχουν αρκετοί ξένοι διαιτητές, χειρότεροι όσων προαναφέραμε, που σφυρίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλάζω θέμα. Εκείνοι (τους γνωρίζει έναν προς έναν ο Αριστείδης και θα ασχοληθεί προσωπικά μαζί τους), που προσδοκούν -δεν μπορούν να απαιτήσουν- την παραίτηση της Μαρίας Κάλφα, θα φάνε γλάρο. Όχι μόνο δεν θα παραιτηθεί, αλλά σύντομα θα περάσει στην αντεπίθεση και κάποιοι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

Ο Αριστείδης γνωρίζει τα πάντα. Από ψίθυρους μέχρι μηνύματα. Αυτός είναι ο ρόλος του, να ξετρυπώνει. Κι επειδή γουστάρει τις δυναμικές γυναίκες, με τα λάθη και τις όποιες αστοχίες του, θα γράψει τα πάντα. Καλό θα είναι να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο. Έχει αρκετά προβλήματα η ΟΔΚΕ, δεν χρειάζεται περισσότερα.

Προβλήματα είπα; Έμαθα ότι κάηκε το σπίτι που νοίκιαζε σπίτι στο Ντράφι ο Ηλίας Κορομηλάς. Μαζί κάηκαν πολλά από τα υπάρχοντά του. Μακάρι να μην είναι σωστή η πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση, θα συμπαρασταθεί ανθρώπινα στον διεθνή διαιτητή ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…