Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παρτιζάν: Εμπιστεύτεται τον Νάναλι ο Ομπράντοβιτς

Παρτιζάν: Εμπιστεύτεται τον Νάναλι ο Ομπράντοβιτς

nunnaly armani

Η Παρτιζάν μπήκε από το… παράθυρο στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες, προκειμένου να είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, που δεν θα γίνει… σάκος του μποξ για τους αντιπάλους. Η επικείμενη προσθήκη του Τζέιμς Νάναλι αυτό υποδηλώνει.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πως είναι διαφορετική η Ευρωλίγκα. Να το γράψουμε σωστά: Αν δεν το γνωρίζει αυτός, δεν το γνωρίζει κανείς. Γι’ αυτό και θέλει παίκτες, οι οποίοι να ξέρουν που βρίσκονται, να μην χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, να ξέρουν τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Παίκτες σαν τον Νάναλι…

Απομένουν μόνο οι υπογραφές με τον Νάναλι

Η μεταγραφή του Ντανίλο Άντζουσιτς έδωσε το στίγμα της ομάδας του Βελιγραδίου. Η συνέχεια περιλαμβάνει τον Νάναλι, ο οποίος έμεινε εκτός Μακάμπι, ένεκα της «σκούπας» που πήραν Μπλατ και Κάτας. Ο πολύπειρος Αμερικανός, με θητεία σε Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ, δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει (με αυτό -κυρίως- βγάζει το ψωμί του) ανοίγει τις άμυνες κι ο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι καλοί σουτέρ στο σύγχρονο μπάσκετ. Γι’ αυτό κι έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του, πριν μπουν κι άλλοι μνηστήρες στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ο Νάναλι αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επίθεση της Παρτιζάν, που έχει ξεκινήσει δυναμικά, φορτώνοντας τα φτερά της επίθεσης με ικανότατους σκόρερ. Παράλληλα, οι Σέρβοι ξεσκαρτάρουν το υλικό τους. Μόλις χθες αποχαιρέτησαν τον Ντάλας Μουρ και τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, οι οποίοι κρίθηκε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που ζητά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Είναι δεδομένο ότι οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου θα… αλλάξουν δέρμα, καθώς είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις στην Ευρωλίγκα, αφήστε που η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έχασαν και το Eurocup και τον τίτλο στη Σερβία, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα αλλάξουν σχεδόν όλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…