Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: «Σειρήνες» από Μάλαγα για Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: «Σειρήνες» από Μάλαγα για Νέντοβιτς

Νέντοβιτς, Παναθηναϊκός

Για την ώρα δεν έχει χτυπήσει συναγερμός, αλλά στον Παναθηναϊκό ανησυχούν, καθώς η Μάλαγα έχει «σημαδέψει» τον σταρ τους.

Ο Παναθηναϊκός χτίζεται γύρω από τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος, μαζί με τους Παπαγιάννη και Παπαπέτρου αποτελούν τη ραχοκοκαλιά, καθώς οι υπόλοιποι «παραμένοντες» ανήκουν στη νέα γενιά παικτών, που ακόμα δεν είναι έτοιμη να πάρει τα ηνία.

Καμία ομάδα δεν είναι… ασφαλής, καθώς οι καλοί παίκτες εύκολα μπαίνουν στο «στόχαστρο» των αντιπάλων. Κάπως έτσι κι ο Νέντοβιτς μπήκε στο ραντάρ της Μάλαγα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στην εκπομπή Over Age ο Γιώργος Κογκαλίδης.

Οι Ισπανοί, που έχουν χρήματα να ξοδέψουν, θέλουν να αποκτήσουν τον Νέντοβιτς. Έχουν κάνει, μάλιστα, τις πρώτες επαφές. Δεν υπάρχει πρόταση, δεν είναι προχωρημένη η διαδικασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Και, βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι σκέφτεται ο Νέντοβιτς, αφού μέχρι πρότινος δεν υπήρχε θέμα.

Δίχως Νέντοβιτς, αλλάζει ο σχεδιασμός

Η παρουσία του Ράντονιτς ίσως να είναι ένα επιπλέον θετικό στοιχείο για την παραμονή του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό, όπως κι η πολύ καλή προσωπική σχέση, που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από την άλλη πρόκειται για επαγγελματία, ο οποίος θα κοιτάξει το συμφέρον του κι ανάλογα την πρόταση που θα δεχθεί, θα πάρει και την αντίστοιχη απόφαση.

Αβαντάζ (στη θεωρία του πράγματος) είναι κι η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, γιατί όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όπως και να ‘χει υπάρχει μια μικρή εστία φωτιάς, η οποία για την ώρα είναι ελεγχόμενη, αλλά σε μεταγραφική περίοδο, όπου οι άνεμοι έχουν ενίοτε μεγάλη ένταση, ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …