Κεντρική Διεθνή Ντε Κολό: «Η απειρία των Βαλένθια και Μονακό με έκανε να μην τις επιλέξω»

Ντε Κολό: «Η απειρία των Βαλένθια και Μονακό με έκανε να μην τις επιλέξω»

de colo e1658077313532 jpg

Ο Νάντο Ντε Κολό ανέφερε τους λόγους που επέλεξε τη Βιλερμπάν ως νέα του ομάδα, αλλά και γιατί απέρριψε Μονακό και Βαλένθια.

Μία από τις μεταγραφές που κάναν ιδιαίτερη εντύπωση στη Euroleague φέτος είναι αυτή του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν.

Ο Γάλλος σταρ επέστρεψε στην πατρίδα του και ανέφερε τους λόγους που διάλεξε τη Βιλερμπάν ως ομάδα του, αλλά και τι στόχους έχει.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Δεν έχω στην συλλογή μου ακόμα ένα γαλλικό πρωτάθλημα και το θέλω οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί. Ύστερα, το πρότζεκτ της Βιλερμπάν με τράβηξε και με ικανοποίησε. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν σε επαφή με τη Μονακό και την Βαλένθια αλλά η απειρία τους στην διοργάνωση με απομάκρυναν. Στο τέλος ήμουν ανάμεσα στην Βιλερμπάν και την παραμονή μου στην Φενέρ.

Στην Φενέρμπαχτσε ωστόσο κάθε χρόνο αλλάζαμε προπονητή και επιτελείο και έτσι δεν μπορείς να πας εύκολα μπροστά στην EuroLeague. Παρά το γεγονός πως η Βιλερμπάν δεν έχει πολλά χρόνια στην EuroLeague έδειξαν σοβαρότητα και φιλοδοξία και συνεχίζουν να πορεύονται προς την σωστή κατεύθυνση».

Για τον Πάρκερ:

«Δεν με επηρέασε. Όταν αφορά την καριέρα μου πάντα κοιτάω το πλάνο της ομάδας. Το είπα και στον Τόνι πως με ενδιαφέρουν οι φιλοδοξίες της ομάδας σε αυτή τη φάση. Μίλησα και στον προπονητή για να δω την δική του οπτική και πως θεωρεί ότι μπορώ να βοηθήσω. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και είμαι έτοιμος για την πρόκληση».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…