Κεντρική NBA Μιλγουόκι Μπακς: Επιστρέφει πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου ο Μίντλετον
NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Επιστρέφει πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου ο Μίντλετον

Μίντλετον

Σύμφωνα με τον ESPN, ο Κρις Μίντλετον θα επιστρέψει πριν την έναρξη της regular season, μετά την επέμβαση στον αριστερό του καρπό.

Ο Κρις Μίντλετον, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης συνδέσμου στον αριστερό καρπό του στις αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με το ESPN, το μόνο που μένει είναι να αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει κάποια στιγμή κοντά στην έναρξη της κανονικής περιόδου,

Ο φόργουορντ των «Ελαφιών», που θα κλείσει τα 31 τον επόμενο μήνα, είχε κατά μέσο όρο 20,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ σε 66 παιχνίδια με το Μιλγουόκι την περασμένη σεζόν και επιλέχθηκε για τον τρίτο του αγώνα All-Star. Βοήθησε να οδηγήσει τους Μπακς, μαζί με τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον στο πρωτάθλημα NBA 2020-21.

Ο Μίντλετον έχασε τους τελευταίους 10 αγώνες των πλέι οφ την περασμένη άνοιξη. Καθώς υπέστη διάστρεμμα του έσω παράπλευρου συνδέσμου του στο αριστερό του γόνατο στο 2ο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου των Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς .

Το Μιλγουόκι στη συνέχεια έμεινε έξω με σκορ 4-3, από τους μελλοντικούς πρωταθλητές της Ανατολικής Περιφέρειας, Μπόστον Σέλτικς , στον δεύτερο γύρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…