Κεντρική NBA Μάικλ Τόμπσον: «Οι Γουόριορς θέλουν να φτάσουν τον Τζόρνταν»
NBA

Μάικλ Τόμπσον: «Οι Γουόριορς θέλουν να φτάσουν τον Τζόρνταν»

Mychal thompson e1658599271907 jpg

Ο Πατέρας του Κλέι Τόμπσον, Μάικλ τόνισε σε δηλώσεις του πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να φτάσουν τους τίτλους του Τζόρνταν.

Ο Άλλοτε παίκτης του NBA και πατέρας του Κλέι Τόμπσον, Μάικλ στάθηκε σε δηλώσεις του στη δίψα που έχουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για τις κατακτήσεις. Μάλιστα στη συνέντευξή του στο «Willard and Dibs» τόνισε πως οι «πολεμιστές» θέλουν να φτάσουν τους τίτλους του Μάικλ Τζόρνταν.

Οι δηλώσεις του Μάικλ Τόμπσον:

«Δεν θα εφησυχαστούν… Έχουν τρεις σταρ που πρωτοστατούν. Τον Ντρέιμοντ, τον Στεφ και τον Κλέι. Έχουν τέσσερα (σ.σ πρωταθλήματα), αλλά θέλουν να φτάσουν τα πέντε και τα έξι.

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα το πουν δημόσια, αλλά πιθανότατα να σκέφτονται “φίλε αν μπορούσαμε να φτάσουμε τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν σε τίτλους θα ήταν υπέροχο. Ξεχάστε τον Μπιλ Ράσελ. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στα έντεκα. Αλλά τα έξι του Τζόρνταν είναι το επόμενο βήμα για εκείνους.

Θα έχουν μεγάλο κίνητρο και θα είναι, νομίζω, και πάλι τα φαβορί γιατί τους έχουν νέα παιδιά που έρχονται τώρα πίσω τους, έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα».

Τόνισε, όμως, πως για ένα τέτοιο σενάριο η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφο τον κορμό με τον οποίο έφτασαν στην φετινή κατάκτηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…