Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Η Ζολόμποβα πρέπει να γίνει διεθνής

Η Ζολόμποβα πρέπει να γίνει διεθνής

Η Τατιάνα Ζολόμποβα

Μπορεί ο δικός μου ρόλος να είναι να βγάζω στη φόρα τα άπλυτα της διαιτησίας, όμως -ως Δίκαιος που είμαι- οφείλω να επισημαίνω και τα λάθη. Εν προκειμένω, ο Αριστείδης ξεκινά αγώνα, ώστε να γίνει διεθνής διαιτητής η Τατιάνα Ζολόμποβα. Κι όχι μόνο αυτό.

zolobova2

Απαιτώ, εδώ και τώρα, να αρθούν οι κυρώσεις κι η Τατιάνα να σφυρίζει σε αγώνες της Ευρωλίγκας. Άντε του Eurocup. Βολευόμαστε και του BCL. Πρόκειται περί διαιτητικού ταλέντου, κάτι για το οποίο πιστεύω να μην υπάρξει διαφορετική άποψη. Άλλωστε, πριν γράψει ο Αριστείδης παρακολούθησε αγώνες της Ζολόμποβα, για να διαμορφώσει άποψη.

zolobova5

Πρόκειται περί εκπληκτικής διαιτητίνας. Κανείς δεν διαμαρτύρεται. Και ποιος θα μπορούσε. Αφήστε που οι συνάδελφοί της πανηγυρίζουν, όποτε τυχαίνει να παίζουν μαζί με τη Ζολόμποβα. Είναι βέβαιοι ότι ο αγώνας θα κυλήσει ομαλά, αφήστε που δεν είναι μικρό πράγμα να μοιράζεσαι τα ίδια αποδυτήρια με μια τόσο ταλαντούχα ρέφερι.

zolobova3

zolobova4

Θα ήθελα, αν κι είναι αυτονόητο, να διευκρινίσω ότι ουδόλως με απασχολεί η εξωτερική εμφάνιση της Ζολόμποβα. Ασχημούλα είναι, αλλά ουδέποτε έκρινε από την εξωτερική εμφάνιση τους ανθρώπους ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…