Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης ΕΟΚ: Έτσι γίνεται το 3Χ3, όταν έχεις συμπαίκτες (pics)

ΕΟΚ: Έτσι γίνεται το 3Χ3, όταν έχεις συμπαίκτες (pics)

Αυτό ήταν 3Χ3

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Την κακή όψη της Άρτας, όπου μπήκε «χαράτσι» στην αγάπη των φίλων του μπάσκετ, ή των Ιωαννίνων, που… έλιωσε το γήπεδο. Το 3Χ3 στον Πειραιά ήταν η άλλη όψη του νομίσματος. Βλέπετε, εκεί υπάρχουν άνθρωποι (όπως ο Σήφης Βουράκης), που κι αγαπούν, και γνωρίζουν τον αθλητισμό. Το αποτέλεσμα είναι απόδειξη ότι όταν απευθύνεσαι σε αυτούς που γνωρίζουν, σε δικαιώνει το αποτέλεσμα.

Το 3Χ3 έγινε στην πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά. Ήταν το 1ο τουρνουά ΟΠΑΝ 3Χ3, μέρος του National Tour της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η ΕΟΚ αρχικά είχε διαφωνίες, ως προς τον χώρο, όμως ο δήμος Πειραιά επέμεινε. Το προσφάτως ανακαινισμένο (με μέριμνα του ΟΠΑΝ) γήπεδο μπάσκετ της πλαζ, ήταν ο… τέλειος προορισμός.

peiraias 3X3 gipedo

Το 3Χ3 δεν φοβάται τη βροχή

Ψέλλιζαν οι καημένοι οι παράγοντες της ΕΟΚ ότι ήταν… ακραίες οι συνθήκες στα Ιωάννινα. Δεν περίμεναν ότι θα κάνει ζέστη στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έκπληξη! Το Σάββατο έπιασε μπόρα. Αυτό ήταν μη αναμενόμενο, αλλά το 3Χ3 έγινε κανονικά. Με απίστευτη ταχύτητα, σωστό προγραμματισμό, οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΝ μετέφεραν τους αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Σαλπέας. Όλα καλά.

peiraias moralis vourakis

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, συμμετοχή επωνύμων αθλητών, των Εθνικών Ομάδων U23 ανδρών και γυναικών, αλλά και ξένων ομάδων. Από κοντά ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Κίμων Γκιουλιστάνης. Κι ήταν όλοι εκεί…

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μωραλης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, το μέλος του Δ.Σ. της, ΕΟΚ Δημήτρης Ευάγγελου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης.

peiraias moralis vourakis fasoulas

Τα βλέπεις κύριε Λιόλιο;

Επειδή μας κατηγορούν ότι έχουμε… εμμονή με τον κ. Λιόλιο, ιδού το μπάσκετ που θέλουμε. Τα βλέπεις κύριε Λιόλιο; Το 3Χ3 σε μαγική τοποθεσία, γεμάτο παιδιά (κάθε ηλικίας), που απόλαυσαν το άθλημα. ΔΩΡΕΑΝ! Κανένα χαράτσι, κανείς δεν πλήρωσε σεντ. Γιατί;

Επειδή απλά ο δήμος Πειραιά ανέλαβε όλο το κόστος. Και δεν ήταν δα κανένα τεράστιο ποσό. Λίγο πάνω από 5.000 ευρώ. Αρκετή προσωπική εργασία (μπράβο σε όλους), γνώση του αντικειμένου, ένας δήμαρχος που αγαπά τον αθλητισμό, όλα όπως πρέπει να είναι.

peiraias 3X3 aponomi

Αυτό είναι πρόεδρε της ΕΟΚ το 3Χ3. Μια ευκαιρία σε όλους να συναντηθούν, έχοντας σημείο αναφοράς το μπάσκετ. Όχι ευκαιρία για είσπραξη. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε…

peiraias 3X3 man

peiraias 3X3 aponomi moralis

peiraias 3X3 aponomi fasoulas

Αντί επιλόγου: Ο Γιώργος Κονδύλης ήταν ακάματος εργάτης του μπάσκετ. Καλός φίλος, από τα χρόνια του Παπάγου. Θα τον θυμάμαι πάντα ως έναν άνθρωπο, που ήξερε να λύνει προβλήματα, που είχε πάθος με το άθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …